Krvavi nož
Profimedia
Krvavi nož

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

- Mladić je u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici primljen jutros u 4.55 sati sa teškim poovredama opasnim po život. Radi se o tri ubodne rane u grudni koš sa probojem dijafragme, želuca i jetre. Pacijent je operisan i sada se nalazi u jedinici intezivne nege. Njegovo stanje je stabilno, potvrdio je mdežurni hirurg dr Goran Ivić.

Migrantu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za ubistvo u pokušaju biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Policija preduzima intenzivne mere na utvrdjivanju svih okolnosti ovog krivičnog dela.

Kako nezvanično saznajemo mladić se iz Šida vraćao kući kada ga je u Vašici napao migrant. Uzroci napada su nepoznati.

 

Komentari (4)

Dana

10.09.2016 14:10

Da li je nas premijer obavesten o izgredima migranata huligana? Da li on ceka da se dogode gore stvari kao ubistva, silovanjam bacanje bombi? Da li ce nas dobrodusni premijer i dalje protiv nase volje da nam gomila migrante i da ih "parkira" po celoj Srbiji?

Danijela

10.09.2016 17:10

@Dana - Gore stvari kao ubistva? A sta je ovo, ako ne pokusaj ubistva? Mladic je pukom srecom ostao ziv i Bog zna kakve ce sve posledice da ima, nakon svih ovih uboda. Vecina medija nije htela da objavi ovu vest i zato svaka cast Alo na hrabrosti. Alo nije poslusnik rezima kao neki!

Ljiljana

10.09.2016 20:25

@Dana - Premijer je cutao i pio rakiju sa Hanom.

srbin

10.09.2016 20:31

@Dana - kud je bas srbina ubo kako nije promasijo srbina sta i nebi kad srbin suti ne brani se vucic ce to smiri bre