Veoma sumnjiv lik: Aleksandar Sinđelić
privatna arhiva
Veoma sumnjiv lik: Aleksandar Sinđelić

privatna arhiva

Veoma sumnjiv lik: Aleksandar Sinđelić, Foto: privatna arhiva

Po Čučkovićevim rečima može se zaključiti da Sinđelića vidi kao čoveka koji je već duže vreme na spisku ljudi koji su plaćeni da rade protiv interesa države i da mu ne treba verovati.

 

- Čuveni najcitiraniji „svedok” poplavne noći u Obrenovcu. Očigledno redak i dobro plaćen ološ - rekao je Čučković. Naime, Miroslav i Aleksandar su se sreli još za vreme poplava u Obrenovcu, otkad je predsednik ove opštine ogorčen na Sinđelića, za koga smatra da je poslat u njegov grad samo da bi napravio haos.

- Taj isti Sinđelić je za vreme poplava poslat da napravi haos u Obrenovcu. Odmah sam to uvideo i izbacio ga iz grada. Posle je uznemirio građane napisima na društvenim mrežama kako u vodi pluta gomila mrtvih ljudi. Svi oni su dobro plaćeni ološ - izjavio je Čučković za „Alo!” i dodao da su takvi uvek tamo gde je potencijalno zlo.

Na vreme prepoznao opasnost: Miroslav Čučković

Tanjug

Na vreme prepoznao opasnost: Miroslav Čučković, Foto: Tanjug

- Sinđelić je simbol i očigledni eksponent grupa koje žele haos. Samu istragu ne želim da komentarišem. Imam puno poverenje i pružam podršku ministru Stefanoviću da istera stvari do kraja i da potencijalni počinioci budu kažnjeni.

Kako je svedočio Sinđelić, državljanin Srbije koji je osumnjičen da je sa Bratislavom Dikićem organizovao kriminalnu grupu koja je pripremala nerede posle izbora u Crnoj Gori 16. oktobra, iza planiranog atentata na crnogorskog premijera Mila Đukanovića, kao i srpskog premijera stoji snajperista Dejan Berić, jedan od vođa dobrovoljaca na ratištu u Donjecku.

I ministar policije Nebojša Stefanović juče se ponovo oglasio povodom slučaja „Jajinci“ i izjavio „da je identifikovano dosta činjenica koje ukazuju ko bi mogli biti isvršioci, te da će više detalja o tome biti poznato kada nadležni budu imali dovoljno dokaza.“

- Želimo da kriminalci budu u mraku i da ne znaju šta policija zna i zato smo korak ispred njih - rekao je ministar policije Nebojša Stefanović i dodao da su u istrazi povezana neka lica sa prostorom i vremenom kada je pronađeno vozilo sa oružjem u blizini porodične kuće premijera u Jajincima, ali da je cilj da se otkriju nalogodavci, a ne samo izvršitelji.

Save

Komentari (5)

Mladja

15.11.2016 07:48

Nezna se ko je veci debil, ovaj cuckovic ili vi koji mu dajete prostor.

root

15.11.2016 13:09

@Mladja - komentar je ozbiljno primeran.Samo bih pitao jedno .Zar nije nesto cudno njegovo ekspresno bezanje i predaja Crnoj Gori? Da su ga uhapsili u Srbiji verov atno bi mnogo vise saznali o nemu a i drugima slicnim

stevan

15.11.2016 10:08

takve skotove treba da pojede pomrcina.

Poplava

15.11.2016 14:26

A Čučko spasao Obrenovac?!Pa svi znaju ko je....

Carlos

15.11.2016 18:55

Cim ga Čučkovic sto je podavio narod u Obrenovcu napada odma treba znati da je ovo posten covek ...