Zadruga
Printscreen
Jelena Kostov

Printscrren

Jelena Kostov, Foto: Printscrren

Nakon što je napustila imanje u Šimanovcima, Jelena otkrila je svoje utiske o zadrugarima.

- Bila sam pre nešto više od mesec dana u "Zadruzi" i primećujem da su psihički pali u odnosu na tad kada sam bila sa zadrugarima. Verovatno su i tenzije sve veće kako se približava kraj i mnogi su nestrpljivi i verovatno jedva čekaju da se sve to završi jer prosto predugo su tamo u zatvorenom prostoru – rekla je Jelena za portal "Nemazabranjenih.rs", a potom je pojedinačno prokomentarisala neke od zadrugara.

- Ja mislim da se Sara i Vojke iskreno vole i deluje mi da njih dvoje nisu ni malo iskvareni. Oni se ponašaju onako kako i treba da se ponaša jedan ljubavni par. Nisu napadni i to se meni sviđa kod njih dvoje. Što se tiče Sare, ona je na mene ostavila jako pozitivan utisak. Jako dobra devojka i retko se takve osobe sreću kao što je ona. Sve pohvale i za Saru i za Vojketa.

Teodora i Anđelo

Screenshoot Youtube

Teodora i Anđelo, Foto: Screenshoot Youtube

Osvrnula se i na ljubav Teodore Džehverović i Anđela Rankovića:

- Jedna ludačka fatalna ljubav. Oni su stvoreni jedno za drugo. Oboje su jako ambicionizni i ako bi, kada se završi rijaliti, napravili zajedno neki posao, mislim da bi bili uspešni.

Maca po njenom mišljenju živi u svome svetu:

- Nju niko ne zanima i ona sve može sama. Sama može da igra, sama se zabavlja. Ne obazire se ni na koga. Sama ide protiv svih, što u rijalitijima može da bude samo plus - rekla je Jelena za Diskreciju, a za Boru Santanu je imala reči hvale:

- Veseljak! Čovek iz naroda! On za dva minuta napravi odličan štimung i on je stvoren za scenu i šoubiznis.