Hitna pomoć
Profimedia
Dečak Pokrivalica

Profimedia

Dečak video kako mu otac gine, Foto: Profimedia

Tragediji je svedočio sin nastradalog, koji je sa ocem kobnog dana krenuo na more. Slučaj je Policijskoj stanici u Mrkonjić Gradu prijavljen 19. jula u poslepodnevnim časovima.

O svemu je odmah obavešten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da se preduzmu sve radnje da se utvrde tačne okolnosti tragedije. Utvrđeno je da je Milašinović kobnog dana sa sinom krenuo na godišnji odmor u Hrvatsku. Vozili su se autom i zaustavili u mestu Ugar da se odmore i okrepe, ne sluteći da će ih za nekoliko trenutaka pogoditi nezapamćena tragedija.

- Nakon što su izašli iz auta, u jednom trenutku otac je prišao preblizu rubu litice, izgubio ravnotežu i survao se niz provaliju u reku, zadobivši teške povrede i prelome po celom telu - ispričao je izvor „EuroBlica“ blizak policiji.

Usled teških povreda vitalnih organa, Milašinović je preminuo na mestu pada.

Tužilac je naredio da se izvrši spoljni pregled tela, kako bi se otklonile sve nedumice da li se radilo o nekom krivičnom delu.

- Iako je u prvi momenat zatražena i obdukcija od nje se odustalo, pa je izvršen spoljni pregled beživotnog tela kojim je utvrđeno da nema tragova koji bi ukazali da se radi o krivičnom delu - izjavio je izvor „EuroBlica“ blizak istrazi.

Prijatelj nastradalog Milašinovića, koji je zamolio da mu ne navodimo ime, ispričao je za „EuroBlic“ da je tragedija zavila kompletnu porodicu u crno.

- Nenad je bio dobar čovek i još ne možemo verovati kakva ga je sudbina snašla - ispričao je prijatelj pokojnika za „EuroBlic“.

Tagovi