Izabrano novo rukovodstvo GO SPS u Šapcu
sps
Izabrano novo rukovodstvo GO SPS u Šapcu

sps

Izabrano novo rukovodstvo GO SPS u Šapcu, Foto: sps

Izabrano je i novo gradsko rukovodstvo koje čini 51 član i usvojene su aktivnosti delovanja u narednom periodu.

Tom prilikom Milićević je rekla da je cilj GO SPS u Šapcu osnaživanje partijske mreže, kao i rad na povećanju broja članova.

“Učinićemo sve kako bi na sledećim izborima osvojili preko dvadeset odsto glasova građana”, navela je Milićević.

Izbornoj konferenciji u Šapcu prisustvovali su zamenik predsednika SPS Predrag J. Marković, potpredsednik Branko Ružić, predsednik Izvršnog odbora GO SPS Vladan Zagrađanin, član Predsedništva Ðorđe Milićević, potpredsednik IO SPS Ðorđe Čabarkapa i predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković.

Potpredsednk SPS-a Branko Ružić poželeo je GO SPS Šabac uspeh u budućem radu i izrazio očekivanje da novo rukovodstvo bude uspešno kao nekada.

Kako je naveo, važno je da SPS ima mesto na političkoj sceni Srbije.

"Moramo svi zajedno da vratimo SPS na stare staze u Šapcu, a to ćemo uspeti revitalizacijom i novom energijom, kao i kadrovskim osveženjem i sprovođenjem jasne, čvrste i odgovorne politike koju sprovodi naš predsednik Ivice Dačić", napomenuo je Ružić.

Predsednik Izvršnog odbora SPS Vladan Zagrađanin istakao je da je Šabac poznat po dobrom glasu, dugoj tradiciji ali i velikim dostignućima nas socijalista i da zaista veruje da će ova gradska organizacija sa osveženim i podmlađenim rukovodstvom imati još bolje rezultate kao i da će naši zajednički uspeh biti još veći.

“Socijalistička partija Srbije je prošla dug i turbulentan put, put uspeha i padova i konačno put povratka partije kao jedne čvrste i stabilne organizacije sa jasno definisanim programom i političkim ciljevima, koja je svakim danom sve brojnija, organizovanija i sve jača”, rekao je Vladan Zagrađanin i dodao da svaka dobra partija ima jakog lidera.

“Zahvaljujući viziji našeg predsednika Ivice Dačića, sačuvali smo naš identitet, svoje kadrove i članove, održali poverenje svojih glasača i reformisali se u modernu partiju levice”.