Zakintos
shutterstock
Zakintos

shutterstock

Zakintos, Foto: shutterstock

Navagio, Grčka
Zakintos je jedno od najlepših grčkih ostrva, a plaža Navagio ponosno nosi titulu jedne od najlepših u Evropi. Ono što Zakintos čini popularnim kod mladih ljudi jeste buran noćni život, po kojem je ovo letovalište sa svojim beličastim plažama i poznato.

Sveti Stefan, Crna Gora
Jedno od najekskluzivnijih mesta na Jadranskom moru, ostrvo Sveti Stefan poslednjih godina privlači veliku pažnju turista. To ostrvo oduvek je važilo za primamljivu destinaciju za sve one koji vole da uživaju u luksuzu, po ga često posećuju svetski poznate zvezde iz svih sfera života!

Sveti Stefan,  Crna Gora

shutterstock

Sveti Stefan, Crna Gora, Foto: shutterstock

Oludeniz, Turska
Jedna od najpopularnijih u Turskoj - Oludeniz plaža svake godine iznova biva rangirana u sam vrh najlepših svetskih plaža. Ovo je sjajno mesto u Egejskom moru, pogodno za snorking i ronjenje, a poznato je i po raznolikim oblicima morskog života ispod površine.

Zlatni rat, Hrvatska
Plaža Zlatni rat jedna je od najlepših peščanih plaža na hrvatskoj obali, a ujedno i najprepoznatljivija na ostrvu Brač. Nataloženi fini zlatni pesak pod uticajem vetrova, morskih strujanja i talasa stalno menja svoj oblik, što ga čini svaki put drugačijim i ponovo zanimljivim. Kao zaštićeno prirodno blago, Zlatni rat je omiljeno mesto surfera iz celog sveta.

Komentari (1)

GLUMICA

25.05.2016 10:13

bila sam na plazi SV STEFAN ali meni je lepse more i voda i lepse uvale na koje idem camcem u mestu Buljarice.