Anđelija Rogić, mis Srbije
V. Lalić
Jana Radulović

Zoran Mirčetić

Jana Radulović, Foto: Zoran Mirčetić

Jana Radulović, mis južne Srbije, poreklom je iz Niša. Planira da paralelno sa RNB koledžom upiše i pravo. Želi da se ostvari u modelingu i da postane medijsko lice. Od malena piše pesme, a njen moto je : “Ako ne idete do kraja, zašto uopšte krećete?” Njen uzor je imperator Konstantin Veliki koji je promenio tok istorije.

Sara Damnjanović

Zoran Mirčetić

Sara Damnjanović, Foto: Zoran Mirčetić

Sara Damnjanović je iz Beograda. Trenutno je na fakultetu za međunarodnu ekonomiju. Šampion Srbije je u tekvondu, i pobednik na Evropskom prvenstvu. Želja joj je da spoji ekonomiju i sport i da postane uspešan model. Njen moto je: “Pobedi kad je najteže”, a uzori su joj Milica Mandić i njen trener Dagan Jović Gale, čovek koji je svojom požrtvovanošću i trudom stvorio velike šampione.

Dunja Marinković

Zoran Mirčetić

Dunja Marinković, Foto: Zoran Mirčetić

Dunja Marinković dolazi iz Zrenjanina. Studira ekonomski fakultet, a paralelno će upisati i R&B Koledž. Želi da postane revizor, a ujedno hoće da bude bloger i foto model. Njen moto je: “Najveći hendikep u životu su negativne misli.” Njen uzor je Ivana Španović, svetski priznata atletičarka. Ivanina snaga i istrajnost su osobine koje želi da razvije u sebi.

Nikolina Bogdanović

Zoran Mirčetić

Nikolina Bogdanović, Foto: Zoran Mirčetić

Nikolina Bogdanović iz Pančeva je zubni tehničar, a paralelno želi da upiše i RNB koledž. Njena velika želja je da otvori zubotehničku labaratoriju, a uzor joj je Andrijana Lima. Njen moto je: “Svet je lepši kad se smejemo!” Želi da promoviše osmeh jer smatra da su osmeh i lepi zubi ogledalo jedne ličnosti. Njena velika želja je da otvori zubotehničku laboratoriju. Kreativna je i voli izazove. Uzor u modi joj je Adriana Lima.

Nina Jovanović

Zoran Mirčetić

Nina Jovanović, Foto: Zoran Mirčetić

Nina Jovanović je iz Požarevca. Pohađa srednju ekonomsku školu. Od detinjstva se bavi baletom. Modeling je njena velika ljubav, pa čini sve kako bi uspela u toj oblasti. U životu joj je uzor profesorka baleta Maja Skenderović Bojović, ali i čuvena slikarka Milena Pavlović Barili, koja je dokazala da se iz jednog malog mesta može dostignuti vrh sveta. Njen moto je: “Iskoristi svaku priliku koju ti život pruža.”

Maja Marčić

Zoran Mirčetić

Maja Marčić, Foto: Zoran Mirčetić

Maja Marčić, mis Vojvodine, odrasla je u Baru. Završava studije dizajn enterijera u Novom Sadu. Bavi se modelingom i manekenstvom već 6 godina. Dizajnirala je hostel “Art Nikola Tesla” i želja joj je da dizajnira nameštaj. Za sebe kaže da je prava umetnička duša, a hobi joj je slikanje. Svetski model Nataša Vojinović joj je prijateljica, ali i uzor.

Branislava Pekez

Zoran Mirčetić

Branislava Pekez, Foto: Zoran Mirčetić

Branislava Pekez, mis Štranda, je preduzetnik iz Novog Sada. Nadogradiće svoje znanje tako što će upisati četvrtu godinu na Fakultetu za bezbednost. Želi da radi u državnoj službi, a omiljeni pisac joj je Bukovski, koji joj je i uzor.

Ana Ilić

Zoran Mirčetić

Ana Ilić, Foto: Zoran Mirčetić

Ana Ilić, mis Vrnjačke Banje, dolazi iz Niša. Rođena je u Grčkoj i govori grčki i engleski jezik. Završava fakultet za sport (prosek joj je iznad 9) i nastaviće da se bavi manekenstvom. Želja joj je da radi na fakultetu kao profesorka. Njen moto je: “Ne sanjaj život nego živi svoje snove!” Uzori u životu su joj Olja Ivanjicki i Sofija Loren.

Ksenija Veličković

Zoran Mirčetić

Ksenija Veličković, Foto: Zoran Mirčetić

Ksenija Veličković živi u Beogradu. Pohađa grafičku školu, želi da upiše kriminalistiku i postane inspektor. U životu joj je uzor mama Suzana koja je ostvarena kao supruga, majka i pravnik. Trenira ples, a još jedna njena velika ljubav je gluma. Njen moto je: “Vera u sebe je jedina tajna uspeha!”

Žaklina Živković

Zoran Mirčetić

Žaklina Živković, Foto: Zoran Mirčetić

Žaklina Živković je student Pravnog fakulteta u Nišu. Poreklom je iz Gnjilana sa Kosova i Metohije. Želi da postane advokat, a uzori su joj Jelena Anžujska i Martin Luter King, koji se zalagao za jednakost i ravnopravnost crnaca u Americi i govorio da je uvek pravo vreme da se uradi ono što je ispravno. Jedno vreme je igrala folklor, a njen moto je: "Cilj je bitan, ali je put do cilja još bitniji."

Sara Kostić

Zoran Mirčetić

Sara Kostić, Foto: Zoran Mirčetić

Sara Kostić, mis Podrinja, se profesionalno takmiči na teniskim turnirima. Studira sport i želja joj je da postane uspešna žena i sportski trener. Hoće da se oproba u modelingu, a uzor su joj Novak Đoković i Serena Vilijams. Njen moto je: “Osmeh i ljubav leči sve!”

Ivana Gojković

Zoran Mirčetić

Ivana Gojković, Foto: Zoran Mirčetić

Ivana Gojković je iz Zemuna. Želi da paralelno sa RNB koledžom studira prava i postane advokat. Trenutno radi kao menadžer kluba u Beogradu. Želja joj je da postane TV lice, a omiljeni pisac joj je Paulo Koeljo. Njen moto je: “Kakve su ti misli, takav ti je i život!”. Uzor joj je Merlin Monro iz razloga što je uvek bila predmet divljenja iako se nekad borila sama protiv svih.

Hristina Jerotić

Zoran Mirčetić

Hristina Jerotić, Foto: Zoran Mirčetić

Hristina Jerotić, mis Pančeva, sledeće godine završava ekonomsku školu u Beogradu. Hobi joj je kuvanje italijanske hrane, a planira da upiše RNB koledž i psihologiju. Njen moto je: “Ako ne pokušaš nikada nećeš znati da li je vredelo.” Uzor joj je Sindi Kraford zbog njene upornosti i istrajnosti. Uzor joj je i Nelson Mandela jer je bio sanjar koji nikada ne odustaje.

Hristina Vujinović

Zoran Mirčetić

Hristina Vujinović, Foto: Zoran Mirčetić

Hristina Vujinović, mis Šapca, studira medicinu. Budući estetski hirurg govori engleski i francuski jezik. Voli da čita ruske klasike. Nedavno je bljilirala na Oriental Fashion Show i ostala je upamćena kao model koji je zatvorio i otvorio tri revije. Moto kojim se ona vodi je: “Naše je samo ono što smo spremni da damo drugima.” Milena Marić Ajnštajn,koja je bila u isto vreme i patrijahalna i moderna žena, je njen uzor. 

Anja Stojsavljević

Zoran Mirčetić

Anja Stojsavljević, Foto: Zoran Mirčetić

Anja Stojsavljević završava gimnaziju u Sremskim Karlovcima. Uči kineski jezik i dobro ga govori, a trenira i rukomet. Najverovatnije će studirati jezike u Nemačkoj jer joj tamo živi mama. Uzori su joj Ivana Španović i Muhamed Ali koji je za sebe govorio da pleše kao leptir i ubada kao osa. Njen moto je: “Svet je pozornica na kojoj svako igra svoju ulogu!”

Ivana Trišić

Zoran Mirčetić

Ivana Trišić, Foto: Zoran Mirčetić

Ivana Trišić, mis Beograda, trenutno je na završnoj godini Prvnog fakulteta u Beogradu. Želi da postane advokat u oblasti međunarodnog prava kako bi ispunila zavet koji je dala svojoj pokojnoj mami. Uzor joj je Irina Šajk jer želi da postane svetski model i da se kao i ona bavi humanitarnim radom. Divi se Moniki Beluči zbog njene ženstvenosti i klasične lepote. “Čini dobro drugima i to će ti se vratiti”, njen je moto.

Anđela Majkić

Zoran Mirčetić

Anđela Majkić, Foto: Zoran Mirčetić

Anđela Majkić dolazi iz Bačke Topole. Završava gimnaziju i želi da studira jezike. Cilj joj je da postane prevodilac italijanskog jezika. Njen moto je: “Sve će biti dobro na kraju, ako nije dobro onda nije kraj.” Uzor joj je Odri Hepbern koja se osim svog autetičnog stila izdvojila kao najbolja glumica Zlatnog doba Holivuda.

Ana Mitrović

Zoran Mirčetić

Ana Mitrović, Foto: Zoran Mirčetić

Ana Mitrović, mis Zapadne Srbije, poreklom je iz Užica. Student je informacionih tehnologija i zamišlja sebe kao menadžera IT sektora. U međuvremenu želi da postane model i to u Njujorku. Njen moto je: “Potrudi se da ne budeš čovek od uspeha nego od vrednosti.” Njen uzor je Džeki Kenedi koja je u svet lansirala dominantan sopstveni stil oblačenja i ponašanja.

Anđela Mihajlović

Zoran Mirčetić

Anđela Mihajlović, Foto: Zoran Mirčetić

Anđela Mihajlović dolazi iz Niša. Završava ekonomski fakultet, a želi da postane model u oblasti visoke mode. Njena porodica proizvodi prirodnu kozmetiku, pa je njeno učešće u izboru za Miss Srbije još jedan korak ka postizanju uspeha ove kompanije. Želi da putuje kako bi nastavila sa usavršavanjem i obrazovanjem. Njen moto je: “Kada, ako ne sada?”. Njen uzor je Jovan Dučić, jedan od najznačajnijih pesnika srpskog modernizma, filozof, diplomata, čije reči su dela a dela jedinstvena umetnost.

Teodora Milić

Zoran Mirčetić

Teodora Milić, Foto: Zoran Mirčetić

Teodora Milić, mis Srema, je najmlađa učesnica. Pohađa ekonomsku školu u Pozarevcu a najbolji prijatelj joj je starija sestra čije savete sledi. Od roditelja je uvek imala podršku i oni su je vaspitali tako da uvek sledi svoje snove. Želja joj je da uspe u modelingu. Njen moto je:” Privilegija je u životu naći put ka samom sebi.” Uzor joj je Smiljan Mori, poznati motivacioni govornik.

Dejana Savić

Zoran Mirčetić

Dejana Savić, Foto: Zoran Mirčetić

Dejana Savić dolazi iz Beograda. Oduševljena je stipendijom RNB koledža koju je dobila. Za vreme priprema uspela je da po zadatku skine čak 5 centimetara u struku. Uzor joj je rođena sestra Jelena Savić koja je uspešna manekenka i model u Milanu već 16 godina. Njen moto je: “Budi ono što je najteže, budi čovek!” Pored setre, uzor joj je i Marija Kiri, svetski poznata i priznata naučnica koja je osvojila čak dve Nobelove nagrade za fiziku i hemiju.

KLIKOM ISPRED IMENA VAŠE FAVORITKINJE I NA TASTER "GLASAJ" IZABERITE MIS ALO!

 

 

 

 

Komentari (67)

m

05.10.2017 11:27

sve su lepe ko lutke

maja

05.10.2017 12:02

Sve na isti kalup. ista duga kosa, iste oci,ista sminka, zubi katastrasno, nijedna da se uzdvoji necim posebnim. Po meni nije ni cudo sto nikada n jedna nasa nije ni 5 pratilja

Me

05.10.2017 14:02

@maja - Ne lupak majke ti. Ovo su oficijalne fotke za glasanje i normalno je da sve budu u istom i prirodno našminkane. Nikad lepše devojke. Sve one koje u komentarima smatraju da su lepše, neka se prijave da ih vidimo. Do tad tišina.

Aj

05.10.2017 13:10

Meni Dunja deluje kao harizmaticna i jos lepa

Pera

05.10.2017 13:21

Da gledam samo oci izabrao bih Dejanu Savic, a ovako sam se dvoumio izmedju broja Jane Radulovic i Nine Jovanovic i izabrao Ninu.

senorita94

05.10.2017 13:47

Maja Marcic definitivno ?

Саша

05.10.2017 18:02

@senorita94 - Мала глава, широка рамена, лице пластична лутка. Медији намећу ненормална мерила и укус (неукус).

Vlada

05.10.2017 14:16

Branislava Pekez najlepsa!!!

neca

05.10.2017 14:27

Meni iskreno nijedna nije dovoljno lepa i ne izdvaja se po lepoti da bi ponela titulu. Isuvise obicno da ne kazem prosek.

kekovic

05.10.2017 16:25

@neca - Au Neco,lepotane,bas si zahtevan! Mogu da kazem da su sve bas mnogo lepe, veoma specificna i nadaleko cuvena srpska lepota. E, sad, zavisi plavusa ili crnka, boja oci, stas se ne vdi.... Po meni , ako mozemo uopste odlucivati bez cele figure...., najlepsa je Zivkovicka. Rame uz rame joj je Jovanoviceva. Ponavljam sve su mnogo lepe!

maja

05.10.2017 21:09

@neca - Upravo i ja to kazem. Prosecna devojka iz Barajeva.

Vv

06.10.2017 00:47

@neca - Najbolje onda ti da se prijaviš. Stalno se spominju neke bolje na ulici, gde su što, se ne prijave?!

Ana

05.10.2017 15:18

Ova iz Zrenjanina,ne studira ekonomski vec neki privatni fsx I to I Zr.Tako pisite kako jeste.

Miki

05.10.2017 16:52

Sve su devojke lepe ali Dunja ima posebnu lepotu. Srecno devojko!

Mileva

05.10.2017 17:22

Sve su istom rangu ništa posebno sve jeftino i obicn sve bez hariznec

Misica

06.10.2017 09:13

@Mileva - Bitno je da Vase ime ima harizmu. Ovo sve dvojke citaju jel mislite da je lepo da procitaju. Sram Vas bilo na komentaru

Duca

05.10.2017 18:52

Maja i Teodora najlepse! :-)

Pera Detlic

05.10.2017 19:08

Sve su lepe, koju god da izaberes realno mogu biti medju tri najlepse.

crnogorka

05.10.2017 20:28

lijepe su sve cure ali Maja Marcic se izdvaja zelim joj svu srecu prelijepa je !

goat666

05.10.2017 20:30

Maja M. Je za razliku od svih njih boginja, vrh je! Ali eto... :D

ivan

06.10.2017 11:27

@goat666 - Sta Vam je bre? Pa ona ima 26 godina???? MOze ostalim curama mama biti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bratislav 9525

05.10.2017 20:42

Glasam za br 14

maja

05.10.2017 21:11

Videcemo sta ce ove po vama lepotice da urade. Ako prodju prvi krug a cisto sumnjam ja povlacim svoj komentar

Alex

05.10.2017 23:40

Devojke zaista lepo izgledaju, ali bih izdvojio Saru Damnjanovic kao najlepsu.

Maja

05.10.2017 23:46

Sara Damnjanovic, em je lepa em komletna licnost, svaka cast.

branka

07.10.2017 12:56

@Maja - OMG .... da li je devojka pobedila na nekom od polufinalnih takmicenja ? Da li je direktno usla u finale??

Ja

06.10.2017 08:40

Maja i Sara najlepse..

Sale

06.10.2017 10:09

Sara Damnjanovic je bez konkurencije...

Žeks

06.10.2017 10:20

Maja Marčić.

marija

06.10.2017 11:19

ANDJELA MAJKIC!!! PREDIVNA, PRELEPA, IMA POJAVU, VISINU, DOBRU KOSU, PRELEPE ZUBE, OSMEH , ONA PROSTO ZRACI! SVOJOM POSEBNOSCU I SARMOM, ENERGIJOM SE IZDVAJA OD DRUGIH....VRH! NAJBOLJA I NAJKOMPLETNIJA UBEDLJIVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEDNOM RECJU, BEZ KONKURENCIJE

Daliborka

06.10.2017 11:53

Hristina Jerotic Devojka sa harizmom i najboljim drzanjem.

Tara

09.10.2017 12:30

@Daliborka - Ta namrgodjena cura ? Omg

Daliborka

09.10.2017 15:26

@Daliborka - Tara, ostar pogled odaje jacinu karaktera, snagu i odlucnost. Zasto tako povrsno gledate ? Sve su ovo nasa deca, treba ih podrzati i dati im podrsku. Sve su se one izlozile javnim komentarima, mozemo biti plamenitiji u javnom iznosenju svog misljenja.

Azra

09.10.2017 18:08

@Daliborka - Podrska za sve ucesnice, a posebno za zgodnu I prefinjenu Hristinu J.

dax

06.10.2017 12:50

Ako mogu slike bez tone sminke i bez fotosopa.....

mirko

06.10.2017 13:16

Anđela Majkić Miss Serbia

vuk

06.10.2017 14:49

Smesno mi je kada citam pojedine komentare, ... Doticne favorizovane devojke su ili niske ili imaju mnogo godina ili nemaju lepe noge, zube ( sto je od izuzetnog znacaja ) , slabu kosu ... Nadam se da ce clanovi zirija svakako uzeti u obzir sve ovo i izabrati devojku koja zaista zasluzuje da predstavlja Srbiju Moj glas DEFINITIVNO ide ANDJELI MAJKIC

Тртрћко

06.10.2017 19:35

Ало,бре,коментатори,имате ли ви очи?Овде не можеш се никако одлучити која је најлепша.Мени су све супер.Од прве до последње.Милина их гледати.Ја имам блиску рођаку ученицу другог разреда Туристичке школе у Београду која је тако лепа и паметна да би све ове прелепе девојке победила на поене.Добро,мало сам претерао али шта ћу морам јер је дете из моје фамилије.А да смо сви лепи то стоји.Нарочито ја.Бегај,бре,ди маторац може да буде леп?Може ако се дотера и истера.

Papadopulos

06.10.2017 21:13

Након свих прегледаних слика прве три међу најлепшим девојкама Србије које су на мене оставиле утисак су: - Теквондисткиња Сара (зна да бије!!!) - Маја Марчић (лепа, можда мало старија од осталих...) али... највише ми се допала: > > > ХРИСТИНА ЈЕРОТИЋ < < < Прелепа, млада девојка, скромна, продуховљена... Без икакве рекламе... Девојко, никад чуо за тебе нисам али си прелепа ти ћеш бити МИС СРБИЈЕ! У сваком случају укуси су различити, али не брини Србијо имаш нејлепше девојке на свету!

tomica

06.10.2017 21:26

Andjela Majkić favorit za pobedu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dusica

06.10.2017 22:55

HRISTINA JEROTIC procenti sve govore. BRAVO DEVOJKO !!!

branka

07.10.2017 12:53

@Dusica - Ma `ajte, molim Vas! Kakvi crni procenti ? Moze svaka devojka da organizuje citave timove glasaca , barem to nije problem ! Ali sta ima od toga???

DUSICA

07.10.2017 17:14

@Dusica - Branka gde boli ???

Dusica

07.10.2017 19:48

@Dusica - Gde boli Branka ?!

Zex

09.10.2017 12:37

@Dusica - Opet ona cura koja je namrgodjena ! Nezna za osmeh ! Kao da je pokopala sve svoje !

Daliborka

09.10.2017 15:07

@Dusica - Zex , Ne zna.. pise se odvojeno ! Komentar vam je zloban !

miki

06.10.2017 23:09

Jerotic i posebno Zivkovic po mom ukusu .

tanja

06.10.2017 23:56

Sara.D i Kostic,Zivkovic i Pekez!

Doktor

07.10.2017 10:06

Definitivno Zivkovic!

Zana

07.10.2017 12:33

Gospodo komentatori, sve ove devojke treba videti prvo u prirodnom izdanju pa tek tada komentarisati ! Nije valjda slika do pojasa i sa sminkom i frizurom merilo neko ! Najlepša u prirodi Andjela Majkić br 17 I bez sminke i posebne frizure BOGINJA

tanja

07.10.2017 17:22

@Zana - Lepota dolazi iznutra,ali sminka je sminka.Svaka devojka je lepa na svoj nacin,ali ne trazi se samo lepota,nego pogledajte sa cime se bave. Sara je fantasticna,voli sporta,a i uspena je. A i devjka koja ceni svoju majku najvise na svetu nije nimalo losa. Nek im je sa srecom!

ccc

07.10.2017 17:49

na ulici ima lepsih kudi kamo.

tamara

08.10.2017 10:29

Za Miss Srbije kraljicu Andjelu Majkic

Milica

08.10.2017 10:31

Andjela Majkic TOP

Tara

08.10.2017 17:11

Miss Kikinde Andjela Majkic ???

FANTOM

08.10.2017 19:57

Ma kakve Maje, Andjele, Hristine... Ksendza je car!

Sara

09.10.2017 12:20

@FANTOM - Smesno ? Jel devojka pobednica nekog od polufinala????

Violeta

08.10.2017 22:01

Sve su lepe na svoj nacin, ali za mis Srbije nije ni jedna,nemaju tu svetsku lepotu.Toliko lepsih devojaka imamo.Samo cemo se obrukati.

STAMENA

09.10.2017 00:35

TAČKA! Van ovih 21 sve naše devojke su mlade i lepe.. U 2017god. ove lepotice su bile najhrabrije,takva nam je i Srbija brale! Od najhrabrijih izdajaju se tri: Maja M. i dve sa najlepšim imenima kume, svaka čast! Jedna ima oči plave a druga lepo prezime i ... oči zelene i pazljivo sam sve pogledala, jedina ima tako lepe oči! Pa nek Srbija vidi i ceo svet hrabru i najlepšu, mis JEROTIĆKA!!!. Devojko, imas neku tugu u očima osmehni se sreći, ONA TE I CEKA

Mica

09.10.2017 12:40

@STAMENA - Jeroticka definitivno nije za ovo takmicenje!

Daliborka

09.10.2017 13:21

@STAMENA - A vi Mico ste kompetetni za takvu procenu ?

Dunja

09.10.2017 11:39

Moj glas i glas svih mojih prijatelja ide za HRISTINU JEROTIĆ. Devojka sa najvećom harizmom!

Daliborka

09.10.2017 13:18

@Dunja - Realno, devojka zraci posebnim sjajem !

Marko

09.10.2017 13:03

Pojedinima orah iz ruke da ne uzmes

Tamara

09.10.2017 20:03

Hristina Jerotić

zix

09.10.2017 21:39

Teodora Milić je najprirodnija i najlepša. Nema te nacrtane debele obrve.