Ceca i Dara
Rajko Ristić
Šutanovac i Obradović

Vesna Lalić

Šutanovac i Obradović, Foto: Vesna Lalić

Predsednički kandidati se ignorisali!

Boško i Šule ignorisali jedan drugog. Ako je suditi po ponašanju Boška Obradovića, lidera Dveri, i Dragana Šutanovca, lidera Demokratske stranke, na „Alo!“ žurki, opozicija na predstojećim predsedničkim izborima ipak neće imati zajedničkog kandidata. Naime, iako su opozicionari sedeli jedan do drugog, nisu komunicirali.

Radikali

Rajko Ristić

Radikali, Foto: Rajko Ristić

Radikali došli u punom sastavu

Radikali u punom sastavu! Lider SRS-a Vojislav Šešelj je na „Alo!“ žurku poveo skoro čitav poslanički klub. Posebno je blistala poslanica Vjerica Radeta, koju nemamo često priliku da vidimo u elegantnom izdanju.

Tina i Zvezdan

Vesna Lalić

Tina i Zvezdan, Foto: Vesna Lalić

Tina se pomirila sa Zvezdanom

Folk pevačica Tina Ivanović, koja je pre nekoliko meseci imala turbuletan period u privatnom životu, kada su ona i njen suprug Zvezdan Ivanović neko vreme bili razdvojeni, na žurki „Alo!“ se pojavila ruku pod ruku sa njim. U vrlo provokativnom izdanju, Ivanovićeva je pokazala da je ponovo srećna u ljubavi sa Zvezdanom, koga je pre nekog vremena izbacila iz stana.

Milan Mitrović

Rajko Ristić

Milan Mitrović, Foto: Rajko Ristić

Milan nam pesmom čestitao rođendan

Poznati pevač Milan Mitrović bio je veoma raspoložen na proslavi „Alo!“. On se u jednom trenutku latio mikrofona i čestitao našem listu 9. rođendan. Nakon čestitke, Mitrović je otpevao jednu pesmu i sve goste podigao na noge.

Ceca i Dara

Rajko Ristić

Ceca i Dara, Foto: Rajko Ristić

Ceca i Dara opalile selfi!

Pevačica Dara Bubamara kasnila je na proslavu zbog poslovnim obaveza, a kada je stigla, smestila se pored folk dive Cece Ražnatović. Dara i Ceca su više od pola sata ćaskale o raznim temama, a ovu priliku su iskoristile i da se fotografišu za društvene mreže.

 

Redakcija „Alo!” najveselija!

Urednici i novinari redakcije dnevnog lista „Alo!“ odmorili su se na trenutak od dnevnih vesti i obaveza, pa su se provodili na proslavi. Nasmejani i raspoloženi, do kasnih sati su đuskali uz muziku. Proslavi su prisustvovali i bivši glavni i odgovorni urednici Ana Ćubela, Antonije Kovačević, Dejan Vukelić i Ivan Čorbić.

Komentari (3)

maljenkaja

26.11.2016 17:13

Auuu za ekipu alo!!! Dusko,toliko prelepih opasnica nije zdravo ni za oci,ni za um,ni za srce!!!Prva asocijacija mi je bio film "Vestice iz Istvika"!Svaka cast!

Сава Прокоповић из Ритопека

26.11.2016 19:58

Подржавамо Аџић Радојку, са уметничким именом Бубамара Даринка, а у временима док је била млада, наивна, перспективна и неухрањена, звали су је и Кошава са Дунава. Радмила је добра женка у познијим годинама, добродржећа. Њено бајно тело, бујна прса, секси међуножје, леп стас и добар глас, очарава све нас. Ми тражимо да се Радица опет слика, да уметничке фотографије голог тела објави, како би се задовољавали њени и мушки и женски обожаваоци. Ој, радо, ој, Радмила, шта си с нама учинила...

gagi

27.11.2016 11:05

A gde sam tu ja? :-(