Najbolja osveta dečku ikada, Alvira
Screenshot Youtube
Najbolja osveta dečku ikada, Alvira

Screenshot Youtube

Najbolja osveta dečku ikada, Alvira, Foto: Screenshot Youtube

Alvina Rejn (32) je u jednom trenutku imala više od 120 kilograma i bila je toliko debela da je odeću kupovala na muškom odeljenju, piše Index.hr.

Kada ju je njen tadašnji partner nazvao debelim smećem, odlučila je da zauvek promeni svoj život, ali i da prekine vezu sa nasilnikom.

- Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim jer sam bezvredna, ružna i jer nikada neću smršati, koliko god se trudila. Nazivao me svakakvim pogrdnim nadimcima. Godinama sam trpela maltretiranje, a onda sam shvatila da više ne mogu tako i da moram da prekinem vezu s njim - priča Alvina.

Alvina je dnevno unosila po 5.000 kalorija, uključujući dva obroka brze hrane, dve činije žitarica punih šećera, kao i razne vrste grickalica.

- Imala sam visok pritisak, bila na granici da dobijem dijabetes, imala sindrom policističnih jajnika, napade mučnine i panike - dodaje ona i objašnjava kako je smršala.

- Prebacila sam se na posebnu ketogenu dijetu tako što sam unos ugljenih hidrata smanjila na minimum. Svaki put kad bi postalo teško, setila sam se rečenice: "Niko te neće takvu hteti" i to bi mi dalo podsticaj da budem uporna i pokažem mu da nije bio u pravu.

Alvina je smršala gotovo 60 kilograma i sada izgleda kao prava lepotica.

- Srela sam majku svog bivšeg dečka, bila je šokirana. Ispričala mu je koliko sam se promenila. Nije mu dugo trebalo da me nazove i pokuša da me ubedi da ponovo budemo zajedno. Nema šanse - govori Alvina.

Ona je srećna u braku sa sadašnjim suprugom koji je ceni i voli.

 

Komentari (4)

mama

24.11.2016 14:00

svaka ti cast zeno!!!

Or'o

24.11.2016 16:52

Ma dzaba ti dijeta i sto si izgubila kile, sad sve to visi, nedaj boze nikome. Taj novi muz kad te do'vati, pa kad krene razvlacenje kozhe, uf, zlo i naopako! Nema nista bez cika doktora i plastike, pa ti vidi.

maja

24.11.2016 17:12

Sto ja nemogu tako da omrsam? Ne bas 60,ali bar pola od toga :-(

majstor

24.11.2016 19:25

a da taj novi je voli bezrezervno I voleo bi je I da opet "nakupi" 130 kg..ma kako da ne