Ivan Miljković
Printscreen: Youtube
Ivan Miljković

Printscreen: Youtube

Ivan Miljković, Foto: Printscreen: Youtube

- Moj brat je zaveden kao ženska osoba rođena u Jagodini. Ta priča je u celoj familiji bila zatvorena priča. Ja dugo nisam ni znao da imam brata blizanca. Pronašao sam ga u knjizi rođenih na kraju - počeo je šokantnu ispovest Ivan.

- Bio sam šokiran kada mi je majka rekla da sumnja da joj je neko ukrao bebu na porođaju. Kao da je u meni proradila povezanost sa bratom i onda sam krenuo u borbu. Shvatio sam da je to organizovani kriminal. Ja i moj brat smo se vodili na isti matični boroj. Bio sam spreman da se borim do poslednje kapi krvi za svog brata - emotivno je govorio Miljković.

Ivan se sa svojim bratom upoznao posle 30 godina.

- Uradili smo DNK test koji smo potvrdili. Ipak, država to ne podržava. Mi se odlično slažemo i to je važno, a zajedno možemo sve. Posle određenog vremena, nakon prvog poziva smo se videli. Ja sam mu u prvom susretu rekao da sam odluči da li ćemo se opet videti. Meni je bilo sasvim normalno kada sam ga prvi put video. Činilo mi se kao da vidim sebe - rekao je Ivan.

Ivan je ispričao i kako je Nenad reagovao kada je sazno istinu.

- On mi je potom ispričao svoj život. Ja neću otkriti šta mi je rekao, jer smo odrasli ljudi. On je rastao u lažnoj roditeljskoj ljubavi, u velikoj obmani.

- Moj brat blizanac koji je ukraden po rođenju je bio druge vere. Živeo je na Kosovu, ipak ima nešto jače od svega. On je prešao u pravoslavlje i oženio se po našim običajima - dodao je još Ivan.

Tagovi

Komentari (4)

pseudoscorpio

23.04.2017 13:47

eto i jedna dobra stvar kod ove televizije, sto jedino ona omogucava emisije ovakvog sadrzaja, gde ljudi otvoreno govore o svojim iskustvima, tj borbi sa vetrenjacama-drzavom i kriminalom, a da nisu cenzurisani!

mira vucinic

23.04.2017 22:46

@pseudoscorpio - vazno je da je presao na praoslavlje a sve drugo su sitnice.pa u svakom ti je slucaju danas brat kao sva braca srbi sirom planete.

GLUMICA

23.04.2017 22:10

brat mu je Nikola Lazetic....znam celu pricu jer su iz moga kraja....

anonimus

24.04.2017 16:40

@GLUMICA - Kako se u tu priču onda uklapa Žarko Lazetić - mlađi brat Nikole Lazetića koji još više liči na Nikolu od brata blizanca Ivana?