Antonio Konte
Profimedia
Antonio Konte

Profimedia

Antonio Konte, Foto: Profimedia

Čelsi je danas pobedio u gostima Hal sa 2:0 i tako prekinuo seriju od tri utakmice bez pobede, odnosno dva vezana poraza. Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu.

- Normalno je da je svaka utakmica u Engleskoj teška. Zadovoljan sam jer smo završili utakmicu bez primljenog gola. Bilo je mnogo šansi, a video sam pravi pritisak i intenzitet koji želim kod mojih igrača - rekao je Konte posle utakmice.

- Možemo da se popravimo i moramo da se popravimo. Moramo da nastavimo da radimo. Posle dva poraza nije bilo lako ponovo početi i raditi tokom nedelje, jer su porazi jako teški za Čelsi. Dobro smo danas odgovorili, moramo ovako da nastavimo - dodao je on.

U igru danas nisu ulazili nekada standardni Ivanović i Sesk Fabregas.

- Kada imate veliki i kvalitetan tim kao što je Čelsi, imate priliku da birate igrače za svaku priliku i utakmicu. Ja hoću da biram i moj cilj je da biram da pobedim, takav sam izbor napravio - rekao je Konte.

U prvenstvima sada sledi dvonedeljna reprezentativna pauza.

- Sada moram da čekam na igrače i da spremimo utakmicu protiv Lestera. To je jako važno, želim da moji igrači dobro igraju na međunarodnoj pauzi i da se, više od svega, vrate bez povreda. Onda nastavljamo da radimo. Ponavljam, moramo da se popravimo i to samo kroz rad - rekao je Konte.