Sindi u Palatu došla sama, Nikola s devojkom
Oliver Bunić
Sindi u Palatu došla sama, Nikola s devojkom
Sindi u Palatu došla sama, Nikola s devojkom, Foto: Oliver Bunić

 

Odbrana je za svedoka pozvala Nikolinu majku, koja bi na sudu trebalo da svedoči o tome da li je stan u kojem je došlo do prebijanja Ivane u toku incidenta bio izdat, pa u njemu nije moglo doći do tuče. Pored nje, među predloženim svedocima odbrane su i kućna pomoćnica i bivši advokat Pavlovića, koji bi trebalo da svedoče o tome da Sindi nije brinula o ćerki Petri i da je pretila bivšem mužu.

POVEZANE VESTI:

 


- Nije tačno da sam napao Ivanu. Ostavio sam je u maju 2011, posle čega je počela da razbija televizor, telefone i laptop po stanu, a i vređala me je pred ćerkom. Zato sam otišao iz stana. Tužila me je za nasilje da bi mi oduzela ćerku i da bi me predstavila u javnosti kao nasilnika. Govorila je da će mi napraviti pakao od života - rekao je Pavlović, a suđenje je kulminiralo kada mu je Ivanin advokat postavio pitanje da li je nakon raskida slao ljubavne poruke Stamenkovićevoj.


- Ne znam, ne sećam se... - odgovorio je zbunjeno Pavlović, posle čega je advokat sudiji dao fotokopije SMS-ova ljubavnog sadržaja, na šta je reagovala advokatica odbrane. Ona je optužila postupajućeg tužioca Nenada Stefanovića da je neobjektivan i da je ove dokaze skrivao od odbrane.