„Ne kažem da Felps živi u laži, ali...”: Milorad Čavić
Marko Metlaš
Ivana Španović

Profimedia.rs

Ivana Španović, Foto: Profimedia.rs

Ivani Španović je odlukom sudija uskraćena medalja u disciplini skok u dalj. Tim povodom na društvenoj mreži Tviter oglasio se poznati srpski plivač Milorad Čavić koji smatra da je to sramotno i skandalozno.

- Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za IAAF - napisao je Čavić.

Podsetimo, on je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine uskraćen za zlatnu medalju, koje je umesto  njegovog završilo oko vrata Majkla Felpsa.

 

Komentari (4)

zlizo

12.08.2017 21:27

Bogme nije,tvoja me jos uvek boli.

Also

12.08.2017 21:29

Da li je dobro ili loše? I jedno i drugo. Ovo drugo (dobro) će se sigurno generacijama biti učenog i proučavano kako je to uradjeno. Atletske sudije će polagati ispite na tom događaju. To ne pada u zaborav. Kad god bude negde sportske nepravde prvo objašnjenje će biti IVANA ŠPANOVIĆ.

zix

12.08.2017 21:56

Šta oni drugo rade nego kradu i otimaju, ne samo u sportu.

johndonne

13.08.2017 06:13

Smatram da bi Srbija BAŠ SADA trebalo da organizuje doček za Ivanu Š. I da celom svetu pokaže kako se proslavlja zlatni rezultat...jer Ivana jeste zaslužila zlato! sa takvim skokom... a kazniti treba one koji u 21. veku kače oznake zihernadlama...