Ivan Marinković
Printscreen
Ivan Marinković

Printscreen

Ivan Marinković, Foto: Printscreen

Veza Ivana Marinkovića i Miljane Kulić postala je, blaže rečeno, burna. Ivan se večeras javio iz tajne sobe i rekao što misli o njoj.

- Pored svega što sam video sinoć i preksinoć, ja više ne želim da budem sa tom ženom u vezi. Video sam svojim očima i uverio se da je trudna, ali to ništa ne menja. Trudiću se da tom detetu budem najbolji otac. Ne znam kako bih mogao da živim sa takvom ženom. Ivan je rekao da ipak postoji mogućnost da se neke stvari promene - rekao je Ivan.

Kada je to čula, Miljana mu se priključila u tajnoj sobi i rekla da ne želi da bude u vezi s njim.

- Ti i ja smo završili, nemaš šta da razmišljaš da se promeni. Ti nisi vredan mene, jako si me povredio. Ja više nikada neću biti sa tobom - rekla je Miljana.

Ivan je naišao i na oštre komentare ostalih učesnika "Parova", koji ga nisu štedeli.

 

Komentari (6)

nedjo

03.12.2017 00:25

tipičan primer klošara

srba

03.12.2017 01:31

A,što tonas zabole,ko ,šta ,a i sa čim i u 'šta'

Ujka Zitko PFK

03.12.2017 08:10

Koji su ovo slepci i propalice.Usli da prezime i sad kao neka trudnoca,da uzmu koji dinar.Ali najace je sto pise "cela" Srbija "bruji" o trudnoci AHAHAHAHAHAHAHAHAHA evo i Putin su uzbudio AHAHAAHAAHH a Srbijo propala si ko zeton.

Mujo

03.12.2017 08:37

Zarad malo kadra, muceni Ivan se za ceo zivot orodio sa Kulicima iz Nis.... bas mi ga nekako i zao, a bogami i Goce Trzan, cija cerkica uskoro dobija brata ili sestru.

Y

03.12.2017 13:25

Kad su bili Kulici u studiju, Ivan se obraca Miljaninom ocu sa "BRATE"..Pa brate, ovo, pa brate, ono.. nije mu jasno da mu je to TAST, ne BRAT...Ivan ni ne sanja u sta se uvalio na duge staze... Prepucavanje sa Trzankom ce mu biti kao mala sala u odnosu na ono sta ga ceka sa Kulicima, Miljanom, Marijom i kompanijom. Jadan