Ivan Marinković
Printscreen
Ivan Marinković

Printscreen

Ivan Marinković, Foto: Printscreen

Naime, Marinković je ponovo opleo po bivšoj ženi Goci Tržan te je, nakon što joj je najavio tužbu za izjave u medijima da je on loš otac, poručio i da je pevačica kriva za mnoge loše stvari koje su mu se dogodile.

Goca je u medijima prvi put progovorila o Ivanovom učešću u rijalitiju i otkrila svoju verziju njihovog odnosa, što je Ivana očigledno dotaklo te je burno reagovao.

- Ja tu ženu mrzim! Ona je meni uništila deo mog života! To je žena koja je jako zla, jako podmukla. Zbog nje i stvari koje je ona uradila je moja majka dobila rak! Od prvog dana našeg braka sam bio zaposlen, nisam izlazio, nisam se kockao - poručio je Marinković i naglasio je da mu je tek nakon razvoda počeo period sa porocima.

Goca: Ivane, ostaćeš bez stana!

Ivan Marinković je u jutarnjem programu doživeo šok kada mu je sestra Teodora otkrila da će zbog Goce ostati bez krova nad glavom.

- Kako si, Ivane? Ne deluješ mi dobro. Reci mi, je l' ti mene voliš? Ja tebe volim! Znaš šta smo sve u životu prošli i uvek smo pomagali jedno drugom. Moraću ovim putem da ti nešto saopštim. Molim te da se smiriš, popij čašu vode. Dobila sam poruku od tvoje bivše supruge. Goca odustaje od plaćanja stana, tako da smo mi stan našeg oca i majke izgubili. Goca je za vreme tvog boravka u rijalitiju donela tu odluku! Molim te da se samo ti dobro držiš tu - poručila je Teodora, a Ivan je, iako zatečen, poručio da se neće boriti na sudu.

- Neka bude šta bude! Ja se uopšte sada ne nerviram. Ako je ona to odlučila, to više govori o njoj.

Komentari (10)

hahahahahaha

11.10.2017 21:23

ma teta Goca je dno nevidjeno a sa novinarima vodi hajku protiv Ivana.Sram je bilo.Goca je manipulatorka i los covek za razliku od Ivana koji je iskrena pijanica.

simeona

11.10.2017 21:52

Ovaj covek je sramota za muski rod i uopšte je zalosno sto ima prilike da bude na televiziji i da deca ovo gledaju i slusaju. niko normalan lopovu i pijanici nece verovati ali dno je dotaknuto.

w

11.10.2017 22:04

Goco ne slušaj šta ljubomorni o**š priča.

rada tomasevic

11.10.2017 22:27

a degenerika boze dagi ako te ima.a ima te sigurno jer cim ovog praznoglavca drzis u rijaletiju.

Azra

11.10.2017 22:46

Ima tu istine na obe strane,on je bio obican gradski momak,ona se zaljubila,prohtevi veliki koje on nije mogao ispuniti,logicno da ce ga ostaviti,on se taman malo ufurao u svet poznatih i naravno posle razvoda razocarao i dobio epitet bivseg muza G.T. a stan majke stavio pod hipoteku da bi uzeli kredit za zajednicki stan u kome je ona ostala,a njemu hipoteka nad glavom,tako da oboje malo s...u

Bum

12.10.2017 02:43

On stalo o bivsoj.Brate smaras vise...

Srba

12.10.2017 18:14

@Bum - Pa o cemu drugom bi mogao? O kradjama, zatvoru, kladionicama, tucama....?

Poznavalac

12.10.2017 03:08

Al ženski pol lupa minuse braneći svoju pripadnicu, odbijajući da razmisli da li su obe strane krive za sukob. Ivan nije cvećka svakako,ali nekako više verujem njemu nego Goci.

nedjo

12.10.2017 09:46

ova pojava je tipičan primer parazita

Srba

12.10.2017 18:18

Kad se pomene Ivan Marinkovic, pitaju ljudi Ko je taj? Taj je bivsi muz Goce Trzan i nije mi jasno zasto covek lepo ne uzme prezime Trzan umesto Marinkovic, da odmah svi znaju o kome se radi, bez podpitanja???