Jelena i Radoš Bajić sa Marijanom Mićić
Alo!/Vladimir Marković
Jelena i Radoš Bajić sa Marijanom Mićić

Alo!/Vladimir Marković

Jelena i Radoš Bajić sa Marijanom Mićić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Atmosfera na snimanju je izuzetna i mogu da se pohvalim sjajnom saradnjom sa Bajićima, od prvog sastanka sa Radošem, pa do rada na setu. Imala sam priliku da u pozorištu radim sa ženama rediteljkama, ali Jelena je nadmašila sva moja očekivanja. Veoma je konkretna, direktna i jasna, a mislim da najbolje može da razume žene - kaže Marijana koja u seriji igra Žanu, najbolju prijateljicu Despotove devojke.

Marijana Mićić

Alo!/Vladimir Marković

Marijana Mićić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Žana je samostalna mlada žena, vlasnica salona venčanica, koja navija za Mileninu i Despotovu vezu, iako je za najbolju prijateljicu očekivala nešto drugo. Za sada smem samo da nagovestim da će se Žani u nekom trenutku dopasti Despot - kaže Marijana.

Iva Štrljić

Alo!/Vladimir Marković

Iva Štrljić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

S druge strane, Iva Štrljić kaže da ju je prijatno iznenadio Radošev poziv da igra u seriji.

- Presrećna sam kada imam snimajući dan i volela bih da sam stalno na setu. Radoš je odlično procenio da će mi leći uloga Marše, iako taj lik nije sličan meni po karakteru. Marša je površna i lažna osoba, kojoj je jedino bitno šta će svet reći. U svemu vidi priliku za biznis i ne razmišlja na koji način će da ostvari cilj - kaže Iva i objašnjava da svaku sugestiju rediteljke rado posluša.

- Jelena uspeva da na krajnje sofisticiran i ženski način postigne autoritet. Glumci joj beskrajno veruju šta god da kaže, a to radi potpuno elegantno - kaže na kraju Iva.