Trudnica Trudnoća
Shutterstock
Trudnica Trudnoća

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Amerikanka Nataša Smit koja je imala vezu na daljinu sa Džeredom Kvinsom koji je studirao u Ostinu, tvrdi da je Isus Hrist otac njenog nerođenog deteta.

Prema njenim rečima, izašla je jedne većeri i pila je viski kada joj je prišao anđeo ispred kluba u septembru prošle godine. On ju je dodirom oplodio i objasnio joj je da je ona izabrana da nosi dete Isusa Hrista, piše Magazin.ba.

“Rekao mi je da ima poruku za mene od Isusa i na španskom je rekao “estas muy rica”.

Svi u njenoj porodici su je podržali od dana kada im je rekla da je trudna. Međutim, njen dečko Džered Kvins ne veruje u njenu priču i tvrdi da je poslednji put imao odnos sa njom četiri meseca pre septembra kada je posetio porodicu u Džordžiji i da je tada i raskinuo sa Natašom tvrdeći da zna ko je Isus, a njegovo pravo ime je Isus Lopez!

Doktor Vilijam Frenklin Marfi, koji prati tinejdžerkinu trudnoću, saopštio je da je svestan njene verzije, ali ne može ni da potvrdi niti da opovrgne to.

Komentari (5)

Тртрћко

07.08.2017 12:16

Она прво треба да уради ДНК да установи јер дете њено!

ax

07.08.2017 13:53

Svaka koja se napije i nadu a kasnije priča da ju je neko oplodio dodirom, pogledom ili preko telefona.

Slavica

07.08.2017 14:19

Žena je bolesna treba psihijatru i svešteniku da se obrati!

OOUR

07.08.2017 16:55

Al' ti je izgovor! Sad' NJEGA tuzi za alimentaciju.

momazver

09.08.2017 11:35

Ma gledala film Kevina Smita, *Dogma*, sa Met Dejmondom,Ben Aflekom, Lindom Fiorentino,koju dodirom oplodi BESPOLNI andjeo,igra ga odlični Alan Rikman/pokoj mu duši/ pa ga se primila!Film je ODLIČAN.Mož' se poveruje da je i to moguće...ali me buni,časne sestre u stvarnom životu imaju pokrivene uši,da ne bi mogle da zatrudne,jer ISUS je po verovanju začet kroz uho, a Rikman Lindi uopšte ništa nije petljao oko ušiju!!?...Biće Kevin Smit zna nešto više o tome,al neće da /pri/kaže!