Nesreća Ada Huja
Tanjug/Filip Krainčanić
Nesreća Ada Huja

Tanjug/Filip Krainčanić

Nesreća Ada Huja, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Ona je objasnila da je tog dana u 10 sati na Novom groblju prisustvovala sahrani svog prijatelja, koji je nekoliko dana pre toga nastradao u udesu.

- Veljko se sam ponudio da me vozi. Ne treba da obrazlažem u kakvom sam emotivnom stanju bila. Veljkova ideja je bila da odemo na kafu negde na obalu jer ga reka smiruje, to nije bila moja ideja, kao što je on to tvrdio za medije. Meni je bilo svejedno jer sam duhovno bila potpuno odsutna. S obzirom na to da je duplo stariji od mene i dobar drug člana moje uže porodice, osećala sam se sigurnom - navela je Andrijana za Informer.

Veljko se, prema njenim rečima, bez najave spustio kolima preko rampe do same vode i zaustavio vozilo.

- Nismo stigli ni da shvatimo šta se dešava, a vozilo je krenulo samo od sebe, iz meni nepoznatog razloga. Nisam znala čime bih ja to mogla da sprečim. U sekundi vozilo je završilo u uzburkanom Dunavu, a matica je počela da nas nosi ka sredini reke. Moj prozor je već bio otvoren. Zahvaljujući prisebnosti, uspeli smo da se izvučemo iz vozila koje je potonulo kao "Titanik" i da se dočepamo jednog čamca, koji je sajlom bio privezan za nasip - priča Andrijana.

Veljko je, kaže ona, uspeo da izađe iz auta i pokušao je i nju da izvuče, ali nije mogao.

- Sa obližnjeg ukotvljenog broda je dotrčao mladić i uz njegovu pomoć izašla sam na suvo. On me je odmah izuo i kazao mi da u čarapama otrčim do njegovog broda, gde su me utoplili i zamenili mi natopljenu odeću njegovom suvom i zvali hitnu pomoć, jer sam ja provela oko 15 minuta u ledenoj vodi. Odvezena sam u Urgentni centar, gde su stigli moji roditelji i odveli me kući. Sve implikacije o nekom ljubavnom zanosu sa Veljkom i komentari "šta radi 26-godišnja devojka sa 50-godišnjim muškarcem u kolima na obali Dunava" su zlonamerni i neistiniti - poručila je Andrijana.

Komentari (11)

mile

12.01.2018 12:21

Pazi da ti ne poverujemo,to možda mama i tata progutaju, jer njihova ćera je najbolja,a ti ne budi smešna i bolje ćuti,pametnije ti je,da ste normalno sedeli čovek bi reagovao sa ručnom ili nožnom kočnicom,tako da ne budi smešna

Goca

12.01.2018 13:32

E mogli ste bar da usaglasite pricu...Ako Vas voda opusta onda se seta pored vode a ne sedi u kolima,da sam na vasem mestu svakakvih prica Vam je kao zivo blato.samo tonete sve dublje Ti cuti on neka klekne ispred zene i zaboravicemo Vas

Lilly

12.01.2018 18:38

@Goca - Ljudi zasto ste takvi. Ja joj verujem. To moze svakom da se desi da bude u kolima sa covekom sa kojim nebi nikad ni u ludilu bila u emotivnoj vezi. Zamislite koliko to boli kada neko cita takve komentare a zna da je cist. Ja polazim od sebe I razmisljam o tome kako bi meni bilo da me neko osudi za tako nesto. Mozda nisam u pravu kada su oni u pitanju, Ali strasno boli kada te neko olako deklarise.

Gargamel

12.01.2018 13:44

Bilo je sunce tog dana, a sunce vam je tuklo u lice kada ste se parkirali. Pošto ste emitivno bili rastrojeni vi ste naslonili glave na sedišta, uzivali u toplom suncu koje vas je obasjavalo kroz staklo, onako opušteni niste primetili da lagano auto klizi ka reci i buć, buć. Eto verujem ti, na splavu te stvari ne mogu da se rade, mislim na opuštanje i uživanje na suncu.

realno

12.01.2018 15:11

Ovo pravdanje postaje zaista smešno. Dobro, švalerisali ste se, niste pazili. Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju. Dobro ste prošli, moglo je da vas nema. Lekcija za oboje.

Vesna

12.01.2018 22:36

@realno - Sto se bar ne dogovoriste sestro lepa sta da prica te, a ne da se sad medjusobno nadvlacite ko je otvorio prozor il ciju je bio otvoren, ko je koga zvao u tesko trenutku ti njega na vazduh da se simiris pored reke, ili on tebe sa groblja odveze pravo u plavu grobnicu. Ju romantike. Nek ste vi ostali zivi a svaleracija ili tako reci sponzorisanje u vasim godinama su sad moderni sto vas je sad sramota. Aaa verovatno sto su mama i tata morali doci po tebe u bolnicu.

marko

12.01.2018 15:40

zaneli se,stariji gospodin u transu,ona se zajepurila,mozda se savila pa pomerila rucnu i menjac..slucajno.Dzabe ti ofarbane kose

Сараџогла

12.01.2018 18:00

Важно је да си нам ти жива а надам се и здрава!Ових дана је речна вода баш нешто хладњикава.' Оће то у сред зиме!Заборавио сам који беше ауто што сам од себе 'тео да буде амфибије?Може бити да није имао ручну кочницу.Заборавили они у Немачкој да је уграде.Немци,немци ... А да праве тенкове то знају.

123

12.01.2018 18:48

Duso draga , ovo je neki znak da ,( ako ste kojim slucajem bili u vezi ali to svakako nije vazno za ljude koji imaju svojih poslova i briga za razliku od ovih drugih koji zive tudje zivote i popuju po komentarima a sebe realno ne vide ) , da ne treba da budes vise sa njim , onaj odozgo ti daje znak .Ti oslusni pa uradi kako hoces .

elas011

12.01.2018 19:10

Ako ovom klipanu poveruje žena i ja ću da mu verujem !!!

Biljka

13.01.2018 08:37

Sve i da niste imali ništa, on je očigledno nameravao da ima nešto....