Jelena Marjanović
facebook
Jelena Marjanović

facebook

Jelena Marjanović, Foto: facebook

Ona je bila u ozbiljnom treningu, što pokazuje privatni snimak iz teretane.

Naime, Jeca je odlučila da se posle nekoliko godina vrati muzičkoj karijeri, te je želela i svoje telo da dovede do savršenstva. Pored svakodnevnog trčanja na nasipu, kako tvrdi njen suprug, Jelena je išla i u teretanu.
 
Na video snimku se vidi kako je pevačica u izuzetnoj kondiciji, kako skače i udara u boksersku vreću.

 

 
I sama je pred tragediju isticala da je posvećena treninzima i da se odrekla slatkiša, zarad dobrog izgleda.

Podsetimo, Jelena Marjanović Krsmanović je nestala 2. aprila 2016. godine kada je sa suprugom i ćerkicom Janom izašla iz kuće. Prema rečima njenog supruga, ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag.

Njeno telo pronađeno je narednog dana na nasipu u Borči.

 

Komentari (9)

nada

11.10.2017 18:57

Evo tu i Nade Topcagic - pa ta zena je nju pratila u stopu,boravila u njihovoj kuci, cula se sa Jelenom svakodnevnio telefonom a i zadnja sms poruka upucena Nadi je glasila "mrtva sam" na sta ju je Nada odmah pozvala a ona joj rekla da je mislila na ono "mrtva sam umorna" !!!!!!!!!! Nadam se da ce Topcagicka svedociti i imati sta reci ! Jelena se sigurno branila ali ne od jedne osobe vec sigurno od minimum dve dok nije savladana !!!!!!!!!!!!!

VERKO

12.10.2017 04:01

@nada - Budite sigurni da Topčagaćka ne sme ništa da proglavi.Ona se plaši Marjanovića, garant. Kod nje kao i jetrve Milice biće sve "idealno".

djenka

12.10.2017 05:43

@nada - Ostavite tu zenu da pociva u miru, ne razvlacite je vise zbog tiraza! Etika je umrla sa dnevnim tabloidima!

zoran

11.10.2017 21:45

Kakav bre trening.Ovo su sve pozerke. A Topcagicka sigurno mnogo toga zna o Marjanovicima!

Sudbina

12.10.2017 05:06

Moze zena biti koliko hoces utrenirana kada su muskarci u pitanju dzaba.Ko je nju ubio tacno je znao kako da umre u najvecim mukama.Njeno lice nije ni taknuto ali zato je isprva tuko u stomak a zatim je neko dokrajcio udarcem u potiljak koji je verovatno oborio i tu je dokrajcio.I meni lici na vise osoba.Strasno!Da svi znaju nesto sto je očigledno pitanje je hoce li skupiti dokaze za dozivotnu,usta sumnjam.

neca

12.10.2017 12:20

Aman, ljudi, toliko je vise neumesno i nehumano pisati o njoj. Zena se prevce u grobu. Kad vidim opet, opet i opet tekst o njoj iz dana u dan zeludac mi se prevrne. Bio bi red da je stampa ostavi na miru, a policija da se uozbilji. Neka joj je laka zemlja!

dejov mali

13.10.2017 04:27

@neca - daj ne bulazni, kome mislis da se o ovome cita nakon svega, ALI da nije novinara o ovoj zeni se ni reci vise ne bi culo. Tuzno je sto novinari moraju da se bore za istinu o ubuistvu ove zene koje se tako traljavo ispituje od momenta od kad je nadjena, nigde zabrane pristupa prostoru, svi hodali bez da su na sebe obukli uniformu forenzicara itd itd. Nesto debelo smrdi i novinari samo napred a tebi i kojima se ne cita ne morate.

Kolporter

12.10.2017 12:21

Sve neke fensi,e!

da ne verujes

13.10.2017 04:23

sirota ova zenica, da li samo ja primecujem da je na ovoj slici i ona oko ociju eyelinerom nasminkana kao i dever joj onaj i svekrva na jednoj slici ???? Bog nek zasititi ono detesce ali definitivno nesto debelo smrdi u slucaju ove jadne zenice tako milog lika