Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Nakon što je izbila žustra svađa između Miljana Kulić, Anđela Rankovića i Teodore Džehverović, u raspravu se umešala i Teodorina majka Gordana, koja je insistirala da sazna kako je svađa započela među njima.

“Ništa Teodora nije rekla! Ja sam sve rekao! Ja ne mešam Teodoru! Rekla si joj da znaš ko je i šta je! Rekla si: Znamo Teodora ko si i šta si!” Ja ti nisam Miljana rekao da si bolesnica! Alo, napala si Teodoru! Reč ti nije rekla! Kako te nije sramota", govorio je Anđelo iz sveg glasa Miljani.

“Pričao si napolju u dvorištu da sam ja luda! Da li misliš da mene dotiče šta ti kažeš?! Psi laju, ja prolazim! Tako možeš sa majkom i ujom da pričaš. Malopre mi psuješ majku, govoriš mi: “Dođi k*rvo da te j*bem!”, sada te nije sramota?! Tebi smrdi iz usta! Ja okrećem glavu, jer ti smrdi iz usta! Ajde bis*ksualcu dosta si glumio, kaži šta si, ne zavlači devojku! Saznaće Teodora! Beograd je mali grad! Bis*ksualac reci sa kim te je otac zatekao! Čiji si mi broj tražio!”, pričala je Miljana Anđelu, a onda se obratila Teodori.

“Kada sam ja tebi rekla da si k*rva? Tako je ispalo! To je moje mišljenje i uvek ću ga izneti!”, nastavila je Kulićeva.

Kako je izgledala rasprava, pogledajte u video-snimku.

 

Komentari (3)

hehe

10.04.2018 14:40

tako je goco! udri!

Nikola

10.04.2018 15:06

Pretuzno je znati andjela nezna da se sali ni na svoj ni na tudj racun zalepio se za ovu devojku i prati svaki njen korak nemoze dete od njega u kupatilo da ode da on neceka ispred pratite pa cete videti i samooo plaaacee maamaaa uujooo sramota ga znati spominjati u novinama sramota za porodicu koja ga ima u vojsku ga poslati mada nema tu popravke prejadan

Maki

10.04.2018 16:03

Da je sve što je Miljana samo spomenula istina, dokazuje i to da je Andjelo posle svadje, nasamo gnjavio da se pomire i pravdao se da je nije vredjao! To je bilo kod hotela, a bili su sami, jer je Andjelo došao da moli Miljanu da ćuti! Maneken je gay i šašava Teodora mu je samo paravan! Sve se zna...