Miljana Kulić
screenshot
Miljana Kulić

screenshot

Miljana Kulić, Foto: screenshot

Odmah nakon toga krenule su spekulacije o navodnom pobačaju, a onda je produkcija otkrila kompletnu istinu. Reč je o isečenom snimku koji ne pokazuje celu dramatičnu situaciju.

- Kada biste videli šta se izdešavalo nakon toga, sve bi vam bilo jasno. Zato je i Miljanina mama dolazila u vilu da iskritikuje ćerku kojoj joj je rekla da se s takvim stvarima ne igra. Ona je htela da isprovocira Ivana Marinkovića i da vidi kakva bi njegova reakcija bila kada bi se desilo da pobaci. Zato je sve iscenirala i napravila da joj curi krv. Sve to se potom jasno videlo u prenosu uživo i o tome su pričali i ukućani, samo što je neko rešio da napakosti "Parovima" i isekao je klip da izgleda dramatično - rekli su iz produkcije.

Dakle, na svu sreću, sve je u redu sa Miljaninom trudnoćom i njenom bebom.

- Ona se dobro oseća, doktori neprestano prate njeno stanje i trudnoću. Kao što je i ranije rečeno, jedno je rijaliti, a drugo realan život. Nije rejting ispred svega! Miljana će uraditi sve potrebne analize, savetovaće se sa ginekolozima, psiholozima, psihijatrima, koji će potvrditi da li ona može da nastavi boravak u vili. Ukoliko to ne bude bilo odobreno, ona će svoju trudnoću negovati kod kuće, u svom domu - poručili su iz produkcije "Parova". Miljana je još jednom pokazala da je odlična glumica, što svakako ne pristaje jednoj budućoj mami.

Komentari (16)

Ivana

14.12.2017 19:44

Ne pratim Zadrugu ali mi je muka i od ovih clanaka koje "preletim". Cuj iscenirala...

WYW

14.12.2017 20:30

Kad bi ta bolesnica citala komentare,videla bi kakvo misljenje imaju normalni ljudi o njoj i da znamo da je bolesni manipulant i psihopatski lazov.Da je zdrava,ne bi se psihijatri brinuli o njoj.Poglavica Marija nije nazalost,kao njen staratelj,poslusala Nadu Macuru,jer je vazna Pobeda,Plus 32.000 eura.Tesko Mariji,a ne bih to ni neprijatelju pozeleo da se rodi druga Miljana,odnosno jos gore.To nevinasce,ako se rodi,vec je kolateral i zigosano.

Predrag

14.12.2017 20:49

Devojka je zrela za psihjatriju pomozte joj i sacuvajte to dete sto nosi od buducih roditela.

Manja

14.12.2017 20:56

Sta sramota!Kod Kulica je to normalno.Milju,osobu sa posebnim potrebama guraju u rijaliti da se bruka,zatrudni,jase,krade, laze-sve zbog njihovog izdrzavanja.Ona je beskrupulozni i perfidni manipulator,koja nije svesna sta je uradila sebi i tom detetu,cija ce majka biti Skvo Marija.Uzas.A Ivan je sebi sam oduzeo zivot.

Nena

15.12.2017 09:09

@Manja - Sve je ovo bez veze.Miljana trudna;a kako znamo da je otac Ivan? Men je to sumljivo.

Mili

14.12.2017 23:24

Frljana,frljana,frljana,šta reći,a ne zaplakati

nedjo

15.12.2017 03:15

mislim da je kasno da se ova osoba izleči,mislim da ni njena majka ništa nije bolja,verujem još i gora

DR

15.12.2017 03:38

Sta ocekivati od osobe sa posebnim potrebama,koja je dete u telu zene i koja ima relativno dobru inteligenciju,ali nezna adekvatno u nekim situacijama da je upotrebi.Roditelji,bolje reci Majka je guraju u rijaliti i tako je izrabljuju,nesvesni stete koja joj je naneta.Svakim danom ce biti gore zbog horm.procesa,a njene manipulacije i ispadi sve zesci.Produkcija/Skriveni direktno gurnuli u posrnuce,a Majka u donetoj odluci za zadrzavanje trudnoce.U najavi jos veci haos sa njom.

psiholog

15.12.2017 09:08

@DR - Miljana kakva je bila pre 5-6 godina sada je super.To je jedina osoba kojoj je rijaliti i pomogao u izlazu iz tog ,,mladalackog ludila,,.Majka joj je ok zena i brine o Miljani mnogo vise nego bilo koja majka ucesnice parova a i u stvarnom zivotu,Porodice sa Juga su mnogo vise povezane nego u ostalim delovima zemlje.Miljana se dobro oporavila i nije osoba sa posebnim potrebama,kolega.A sto ona igra u rijalitu je stvar njene inteligencije.Toliko

Ana

15.12.2017 08:55

Devojka je stvarno nenormalna.

uzicanin

15.12.2017 11:54

Bolesna osoba ,čak šta više mnogo psihički poremećena

nedjo

15.12.2017 12:45

@uzicanin - takve nekad držali na sigurnom ,sad ih dovode na tv i prave fan klubove

DR@PSIHOLOG

15.12.2017 15:36

Da smo zaista kolege,ne bi tako govorili.Jeste sa posebnim potrebama,ima nekoliko dijagnoza,pod lekovima je da bi je oni drzali pod kontrolom, nije joj oduzeta poslovna sposobnost,pod nadzorom roditelja-koliko mogu zbog njenog osnovnog poremecaja,pod jakim uticajem majke koja upravlja njome,nije smela da zadrzi trudnocu,nisu Parovi stacionarna ustanova.Dete zarobljeno u telu zene,nezrela,-povodljiva,nema konstantu ponasanja,cesto menjanje raspolozenja,hiperaktivnost,agresivno izrazavanje...

Ela

15.12.2017 16:09

Miljana je 3 god.u rijalitiju,ali,Parovi nisu rehabilitaciona ustanova.Totalno je nezrela za svoje godine.Za nju je trudnoca rijaliti i novac,kao i za njene roditelje.Sve sto se desava sa njom je nehumano,ali je interes prevagnuo.Zaigrala se Marija debelo,a Produkcija pokusava da pegla.No,za njih je ser najvazniji,a posledice..Ni jedan lekar ne moze da garantuje da posledica po dete nece biti,ni zdravoj,a kamoli bolesnoj osobi.

Pera Bandera

15.12.2017 17:21

I ovom Ivanu, kakav god da je, bilo bi bolje da ga je majka pobacila nego da je napravio dete ovoj.....ne znam kako da je nazovem!

DA LI

15.12.2017 17:48

je moguće, da neko uopšte poveruje da je devojka trudna? Kada je Nina radila test na trudnoću, lepo se videla posuda sa urinom i test u istoj. Kada je ova lujkača radila test, niko ništa nije video, sem to što se šetala do toaleta i nazad, sama pa sa mamom i test je bio samo u njenom posedu. Tačnije, uzimala je test, koji joj je produkcija ostavljala u toaletu. Devojka je pre svega bolesna, pod nadzorom majke, pije, puši, razgolićuje se...Skače po muškarcima. pare, pare, pare! FUJ!