Đovak, Novak Đoković Rolan Garos
Profimedia
Radek Stepanek

Profimedia

Radek Stepanek, Foto: Profimedia

Prema pisanju dnevnog lista "Politika" to bi mogao da bude Radek Štepanek koji se još nije penzionisao, ali zbog povreda nije odigrao nijedan meč od januara i vrlo je blizu odluke da reket "okači o klin".

Navodno su Đoković i Štepanek veoma dobri prijatelji i mnogo puta su trenirali zajedno, a takođe obojica žive u Monte Karlu te su se često i družili.

Zvanične potvrde ove informacije za sada nema.

Srpska publika Stepaneka pamti kao bezobraznog i nevaspitanog tenisera, pošto je u jednom Dejvis kup meču sa Jankom Tipsarevićem prilikom pozdravljanja na mreži, pokazao srednji prst našem igraču, posle čega je Janko burno odreagovao i umalo je došlo do tuče.

 

Komentari (5)

7525

09.06.2017 10:56

bio si I ostaces nezaboravni idol. polako se pripremaj za penziju, vreme radi za mlade.

GLUMICA

09.06.2017 11:38

otidi na SVETU GORU....pricesti se ,pokaj ,vrati veru i samo napred bez Pepice i batice...sa njima samo privatno jer oni nisu za teniski tim jer su u drugoj prici i samo su te unazadili spustajuci te na nivo Marka koji ima ozbiljne dusevne probleme

ivan

09.06.2017 12:31

Ja mislim da bi napravio pravi potez da uzme Maju Volk i Alena za novog trenera.

Paja original

09.06.2017 14:35

Publika pamti Stepaneka onako kako mediji zele, kako ga predstave. Bas vi znate da je on bezobrazan i nevaspitan? Onda, ako Nole razmislja da ga angazuje ispada da je i Nole takav, s kim si takav si? Stepanek je bio solidan igrac i vrlo nezgodan protivnik i najjacim teniserima, jer je imao taj neki zaguljen stil igre. Kao trener ne znam kakav je, a mislim da Novak zna bolje od svih nas, jer da ne zna, ne bi bio to sto jeste - ziva legenda, iako je meni omiljeni teniser Vavrinka, po stilu igre.

beker

09.06.2017 21:56

Ajde bre sad ti treba ovaj onaj igraj bre to nemoj da te ponizavaju da te biju sa 6 0 te nije sramota