Rođendan  provela  s najbližima:  Isidora Bjelica
tviter
Rođendan  provela  s najbližima:  Isidora Bjelica

tviter

Isidora Bjelica, Foto: tviter

Slavna spisateljica se povukla u drugu državu nakon pretnji smrću koje joj je uputila izvesna B.M.

Isidora je nedavno otkrila da joj se zbog stresa zdravstveno stanje pogoršalo, pa je morala da nastavi sa terapijama.

Ipak, ova noćna mora za spisateljicu se konačno završila, te se ona konačno vraća u Srbiju, što dokazuje i fotografija koju je objavila.

 

- Posle dva meseca - Srbija. Hvala MUP Srbija što mogu da se vratim u svoju zemlju i što su otkrili manijakinju - napisala je Isidora u opisu slike koju je objavila na Tviteru dok je putovala.

Podsetimo, pre desetak dana policija je izdala saopštenje u kojem su naveli da je ženska osoba koja je ostavljala poruke identifikovana još 12. septembra, a protiv nje je podnesena krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Iako je Isidora tada tvrdila da policija i ona ne sumnjaju na istu osobu, drami je konačno došao kraj i ona se vraća u svoju zemlju gde će biti ispunjena ljubavlju porodice i prijatelja, kao i vernih obožavatelja.

Komentari (6)

Dana

26.11.2016 16:22

Zasto se stalno objavljuju inicijali te osobe koja je pretila Isidori? Da li je ta osoba maloletna ili zasticena? Objavite ime!

GLUMICA

26.11.2016 18:26

@Dana - zato stoje lagarija...ti si jedn od onih koja veruje da je ISI cudo koje je 4 puta izlecila rak u metastazama...ha,ha,ha,ha,ha

vitez

26.11.2016 16:25

Ma verovatno joj neko pretio zbog nekog duga. Ebiga nije lepo nekom dugovati.

ANA

26.11.2016 18:16

Da se nuije obratila medijima na onako dramatican nacin ne bi nista uradila.To je porazavajuce.Stvari su mogle da se zaustave aki je zaista citava sluzba u strahu za samo jednog coveka i njegovu porodicu i na punjenje budjeta kaznama .Preteralo se.Obicno onaj ko pretera kasno uvidi. Ovako se u Srbiji nikada nije zivelo,jadno i bez nade ,bez prava samo sa obavezama,.

LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION

26.11.2016 19:35

SLAVNA SPISATELJICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????? MISLIM ŠTA REĆI MALO STE PRETERALI. NJENU KNJIGU NE MOGU DA PRODAM NI ZA 50 DINARA. GLAVNA JOJ GLUMICA U NEOBJAVLJENOM FILMU VENDI KOJA KAO GLUMI DRAGU MAŠIN ,A KRALJICA NATALIJA SE PO ČUVENOJ NOS*TOJ SPISATELJICI SPANĐALA SA MAŠINKOM JER JE PO NJOJ JE ONA LEZBEJKA ,ILI KAKO VEĆ..VRLO PREPOTENTNA I IRITANTNA OSOBA TA ISIDORA A TO JE POKAZIVALA OD MALENA U SVOJOJ BOSNI. VRATI SE U PLANINE ČEKAJU TE.

MODESTI BLEJZ

26.11.2016 19:39

ŠTA ĆEMO SA OSTALIM LJUDIMA KOJI NIŠTA NISU KRIVI U SRBIJI I PRETE IM ILI IH MALTRETIRAJU ????????????????????????? DOKLE ĆE SE ČINITI SAMO SLAVNIM SPISATELJICAMA - ČITAJ SKRIBOMANIMA , A OSTALI OBIČNI LJUDI KO IH ŠLJIVI ????????????