Irački vojnici muče dečaka
Screenshot YouTube
Irački vojnici muče dečaka

Screenshot YouTube

Irački vojnici muče dečaka, Foto: Screenshot YouTube

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi kako irački vojnici u predgrađima Mosula brutalno biju decu ne stariju od 10 godina!

Britanski list Dejli mejl objavio je da vojska i policija torturom pokušavaju da iz dečaka izvuku informacije o članovima njihove familije koji su pripadnici zloglasnog ISIS-a.

Na jednom snimku dečak dobija žestok udarac čekićem u koleno, posle čega je zaliven nekom tečnošću. Posle svega mu vojnik govori da "muški ustane"!

Na drugom snimku jedan dečak dobija žestok udarac pesnicom u glavu jer vojnici nisu zadovoljni odgovorom na pitanje da li u njegovoj porodici ima pripadnika Islamske države! Dečak posle toga počinje da vrišti, dok mu vojnik preti da će ga ubiti ako ne ućuti!

Amnesti interenenal je upozorio da očekuje toturu nad decom i civilima tokom napada iračke vojske na Mosul, najveće utvrđenje terorista ISIS u ovoj zemlji.

 

 

 

Komentari (1)

Ratko

21.10.2016 11:22

Ta deca ce jednog dana biti u sluzbi Isis-a znaju to ovi vojnici jer ako ih sad ne slome ovi ce kasnije tim vojnicima presuditi na najsurovije nacine. Zalosno ali tako je!