Kritično:  Teodora  Kaćanski
privatna arhiva
Kritično:  Teodora  Kaćanski

privatna arhiva

Kritično: Teodora Kaćanski, Foto: privatna arhiva

Lekari ne žele da daju bilo kakve prognoze u vezi sa njenim zdravljem, jer je zadobila veoma opasne povrede vrata i stomaka, a upucana je i u ruku i nogu.

 

Prema najnovijim informacijama izvora bliskih istrazi do kojih je “Alo!” došao, Teodora se kobnog popodneva kada je upucana dovezla sa momkom Nenadom Stevićem do zgrade u Somborskoj broj 8, u kojoj su živeli. Nenad je izašao iz auta i otišao u zgradu verovatno da uzme nešto iz stana, a Teodora je ostala da preparkira njegov džip “rendž rover”.

Dok je manevrisala autom pokušavajući da stane uz ivičnjak, iz žbunja je izleteo nepoznati mladić, ka njoj ispalio pet hitaca i pobegao između zgrada u Bulevaru patrijarha Pavla, odakle mu se gubi svaki trag.

Nesrećna Teodora uspela je nekako da preko suvozačkog mesta izađe iz auta i krene ka ulazu, ali se posle nekoliko metara srušila na asfalt, gde su je nakon alarmiranja komšija policija i Hitna pomoć zatekli u lokvi krvi.

Policija i  dalje traga  za napadačima

Robert Getel

Policija i dalje traga za napadačima, Foto: Robert Getel

Podsetimo, u javnosti se spekuliše da je Teodora upucana kao opomena zbog neraščišćenih računa njenom momku Nenadu, koji je odranije poznat policiji zbog navodnog reketiranja i prikrivanja krivičnih dela. Komšije iz Somborske broj 8 kažu da su iz medija saznali da je Nenad imao oko 10 krivičnih prijava za razna kriminalna dela i da se plaše za svoju bezbednost.

- Iskrena da budem, uopšte mi nije svejedno. Ne znam da li je Nenad kod kuće, ali se oko zgrade skupljaju neki sumnjivi likovi. Kao da su neka vrsta obezbeđenja. Ili čekaju Nenada. Kada se to desilo, policija je izvršila uviđaj, pokupila se i više se nisu vraćali, a ovi sada stoje na uglu, pa ispred ulaza, pa se presele sa druge strane zgrade. Uopšte se ne osećam bezbedno - priča nam komšinica nesrećnog para.

Samo reči hvale

Darinka Korovljev, direktorica “Livada centra”, gde je Teodora radila kao instruktorka fitnesa, za nju ima samo reči hvale. - Teodora je divna osoba i veliki profesionalac. Kada smo čuli šta se desilo, bili smo u šoku. Tek smo sada saznali ko joj je bio momak i ona se uopšte nije uklapala u takav milje. Ostaje nam jedino da se pomolimo da se oporavi i da bude dobro - priča nam i dalje potresena Korovljeva.

Komentari (2)

Miki011

22.11.2016 10:29

Težila k...to i dobila pa neka se vuče i dalje sa krimosima i živi na visokoj nozi...

Brančilo

22.11.2016 10:52

Sumljivi likovi se skupljaju u trojkama oko zgrade? Dal su obezbeđenje ili čekaju Nenada, pitaju se građani. Pa sve ti .ebem, ovo je u Titovoj zemlji, sa Narodnom milicijom - bilo nezamislivo, nedozvoljeno i neizvodljivo. Veliki vođa daje izjave da želi da nadmaši Broza. Pa izvoli. Nadmaši ga. Počni od toga da se građani ove zemlje osećaju sigurno i bezbedno gde god da kroče nogom. Kao što je to bilo u vreme Broza. Nek izvoli, ima se na čemu dokazivati. Tito nije samo pričao. On je radio i znao.