Indira Levak
Promo
Indira Levak

Promo

Indira Levak, Foto: Promo

Popularna pevačica, Indira Levak, bivša pevačica grupe Colonia, žena čije ime znači živu vatru, čeka vas 7.2.2018. u klubu Kasina u Beogradu.

Indira će na koncertu u Kasini, sa svojom vernom publikom, uživo snimati kadrove za svoj novi spot.

“Svi ste mi dobrodošli. Snimaćemo spot za jednu od novih pesama s mog prvog samostalnog albuma. Želim da svi vide i osete tu “Kasina atmosferu” Indirinih koncerta” - poručuje harizmatična Indira.

Popularna pevačica odnedavno je hrabro zakoračila u svoju samostalnu karijeru i pokazalo se da je to bio odličan potez. Sretna i vesela dolazi u Beograd, spremna svoju energiju i ljubav podeliti sa svima vama koji 7. februara 2018. dođete u Kasinu.

“Svaki put jednako je dobra atmosfera i pun klub. Rado vam se vraćam, a vi mi uvek ispunite srce toplinom. Puno mi je srce jer imam takvu publiku. Zato vas želim u svom novom spotu, tu pozitivu, radost, vaše osmehe želim da zabeležim kamerom.

Dođite i zabavimo se zajedno na koncertu 7. februara, a mi ćemo snimiti i napraviti nešto što će svima nama ostati neizbrisiva uspomena, u obliku atraktivnog video spota.”

 

 

Sve vas koji želite biti deo ove ekskluzive sa zadovoljstvom pozivamo da doprinesete ludoj atmosferi Indira koncerta u najboljem gradskom klubu Kasina. Rezervišite svoje mesto na vreme i ne propustite biti deo ove lepe i spektakularne priče.

Zato ako vidite našu ekipu u klubu igrajte i zabavite se, a možete nam došapnuti i neku poruku za našu Indiru.
Prva mesta na radijima i ulazak u izbore za pesmu godine su još jedna potvrda uspeha i vetra u leđa Indiri i njenom timu.

Indirine verne fanove uskoro očekuju i dodatna iznenađenja, novi singl, album, spot i veliki solistički koncerti kojima se Indira raduje.