Valentin Incko
Profimedia
Valentin Incko

Profimedia

Valentin Incko, Foto: Profimedia

"Ja se gospodinu Dodiku i gospodinu Ivaniću neću izvinjavati" - rekao je Incko za TV 1, navodeći da je njegova izjava izvučena iz konteksta.

Komentarišući odluku Vlade Srpske o prekidu komunikacije sa visokim predstavnikom, Incko je naveo da je "Dejton veoma jasan, da on predviđa da su sve institucije obavezne da sarađuju sa Kancelarijom visokog predstavnika" i da je ta "saradnja obaveza entiteta".

Incko je povodom obeležavanja Dana Republike u RS, 9. januara, ranje izjavio da bi nekom moglo da padne na pamet da obeležava dan kada je osnovana zločinačka NDH.

Komentari (2)

Kolašinac

18.01.2017 08:41

Đubre ostaje Đubre..Mrzi Srbe.Ovaj čovek dobija sigurno lovu da razbije R.Srpsku.Zato je i rekao budalaštinu koju niko iz EU nije osudio a mi hrlimo u takvu EU,koja sve radi da nas uvuče u NATO čisto iz inata RUSA..Primili su ;Rumune,Bugare,Litvance Estonce.Htjeli su Gruziju i Ukrajinu,a sve radi RUSA..Evo uvališe C:Goru kojoj je RUSIJA vjekovni i pravi prijatelj,da naprave istoriski presedan i CGoru gurnu protiv braće RUSA,A sve zahvaljujući MILU,koji da nebi pošao u ćuzu mora radi šta narede..

Jo

20.01.2017 03:32

Nije ni cudo da mu se prividja NDH obzirom koju su mu njegovi najblizi uniformu nosili bas u to vreme......