Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

ilustracija, Foto: Shutterstock

Ovo je priča koju prenosi "The Sun" u svojoj kolumni.

Čitateljka magazina dalje navodi:

"Moj bivši i ja i dalje imamo fantastičan seks, on kaže da smo mi praktično i dalje u vezi. Ja imam 24 godine, on 25. Imamo tromesečnu ćerku i dvogodišnjeg sina koji obožava svog tatu.

Počeo je da izlazi vikendom bez mene kada sam bila trudna sa našom ćekom. Nisam bila srećna zbog toga, ali on me je uveravao da ne treba da brinem.

Ipak, sve mi je postalo jasno kada sam pronašla seksi poruku koju je dobio od te manekenke. Shvatila sam da me vara s njom. Ostavio me je u šestom mesecu. Otišao je da živi sa njom. Ona je znala da on ima dete i da očekuje drugu bebu.

Obećala mu je da ga nikada neće sprečavati da vidi svoju decu. Sada je to druga priča. Često kada treba da vidi sina, nazove me uz neke jadne izgovore. Ako ga zamolim da dođe da ga vidi, posvađamo se. Kaže da pokušavam da manipulišem njim, što je sasvim netačno.

Uvek je bio dobar otac i ne mogu da poverujem da to radi našem sinu. Istinski želim da uništim tu njegovu devojku. Želela bih da sazna da nije jedina sa kojom on ima seks. Zato, kada on dođe da vidi sina, obično ga uspava, pa imamo intimne odnose kao što smo ih imali i pre, prenosi Super žena. 

Oduvek smo bili dobri u krevetu. Ako joj kažem za to, sigurno će poludeti, a to će i njega povrediti. Ali, toliko sam besna na njih oboje. Moj sin je povređen."

Ovo je priča jedne anonimne Engleskinje. 

Komentari (5)

pera rogonja

13.03.2018 16:49

Dobar lazljivi fazon!

tuta

13.03.2018 22:02

Procitala sam pazljivo tekst.Lomite se vi gospodjo,koliko hocete nikoga niko nikada nije osvojio seksom ako nije srce reklo.Covek je sa onom zenom koju voli a seks moze biti,sa skoro svakom.Nije ni vas bivsi muz kriv sto voli drugu.Zena je tamo gde je srce i nema tu prva srednja i poslednja.Ne pripada on onoj koja njega voli vec koju on voli.

Pera Detlic

15.03.2018 12:41

Neka ga pusti da se istutnji manekenki ce brzo dosaditi ostavice ga i naci drugog a on ce opet biti uz svoju zenicu.

ebad

16.03.2018 08:40

@Pera Detlic - Sve ste rekli.Tek ce se on vratiti kada i ako bude ostavljen.Znaci zena treba da prima nazad i onog ko je nju ostavio i tada kada on bude ostavljen.Jadna je to ljubav onda bar sa njegove strane.Dok dostojanstva nema nigde.

Metan

16.03.2018 08:10

Kaze radi to iz osvete.Glupost.A kao i da bi otac vidjao bolje decu.Deca ce biti zahvalna sto je mati imala snosaj sa tatom.Glupost.Seks ne spoja nikog trajno ako intelekt i srce ne odluce.Nije ni cudo sto covek napusti takvu zenu,koja ne razume da je on opet dobar covek i moze biti najbolji tata i ako voli drugu zenu.Nije on u obavezi da bude sa onom koja njega hoce vec kju on hoce.JINOG