Zavodnica žena kosa crnka
Profimedia
Imale su samo 14 godina

printscreen

Mama Liv Tajler, Foto: printscreen

One im nisu služile samo kao devojke za provod, već su za njih i pesme komponovali. Džimi Hendriks je dozvolio i da mu jedna uzme napravi model njegovog penisa iz gipsa!

Devojke, za kojima su patili najveći muzičari, seksom su promenile istoriju roka.

Poznato nam je da su devojke koje se zabavljaju sa bendom iza bekstejdža obično problematične, mlade, zgodne, spremne na sve kako bi promenile svoj život i ulepšale ga. Ovo im je bio ulaz u život prepun seksa, droge i rokenrola.

Njih takve, koje se lako daju i uklapaju u takvu sredinu pevači su tretirali kao usputne stanice na njihovom putu slave. Ipak, sa nekima nije bio takav slučaj pa su im značile mnogo više, otkriva Express.hr.

Šezdesetih i sedamdesetih godina postojala je cela scena grupi devojaka koje su muzičarima promenile živote. Neke su inspirisale njihove pesme, neke im rodile decu, zbog nekih su i patili.

1. Kraljica „bejbi grupija“ Sabl Star

Kraljica „bejbi grupija“ Sabl Star

printscreen

Kraljica „bejbi grupija“ Sabl Star, Foto: printscreen

Engleski disko Rodnija Bingenhajmera u Los Anđelesu bio je lovište za rok zvezde koje vole mlade devojke. Bile su to tzv. "bejbi grupi“ – devojke koje su bile spremne na seks sa svakim ko ima gitaru i dogovor sa muzičkim izdavačima.

Sabl Star je bila poznata pod nadimkom "velika grupi u L.A."

Sabl, bar se tako pričalo, nije morala da traži rok zvezde, one su same dolazile da love nju. Imala je samo 12 godina kad je nevinost izgubila sa gitaristom benda „Spirit“.

U uzrastu od 14 godina, bila je sa svakom zvezdom - od Igija Popa do Dejvida Bouvija. Sklona je bila depresiji koja je izašla na površinu kad ju je odbio pank muzičar Vejn Kaunti. Tada je presekla vene i pokušala da se udavi u bazenu.

Preživela je, ali se njen život malo promenio sve dok nije počela da izlazi sa Džonijem Tudnersom iz „Njujork Dolsa“.

Tunders je bio ljubomoran, opasan zavisnik koji ju je brutalno premlaćivao kad god bi ga uhvatila paranoja. Zatrudnela je sa njim ali je krišom pobegla, abortirala i nestala iz sveta slavnih.

2. Lori Medoks (14), devojka Džimija Pejdža

Lori Medoks (14), devojka Džimija Pejdža

printscreen

Lori Medoks (14), devojka Džimija Pejdža, Foto: printscreen

Lori Medoks, zvana još i Meti, imala je samo 14 godina kad ju je Džimi Pejdž pozvao u svoju hotelsku sobu. On nije bio prva rok zvezda s kojom je bila, već je bila "bejbi grupi" i nevinost je izgubila sa Dejvidom Bouvijem. Ali, Pejdž je bio jedini koji je od nje želeo više od zabave za jednu noć. Zbog nje je Pejdž bio uhapšen jer su smatrali da seksualno uznemirava maloletnicu.

Medoks kaže da joj je Pejdž bio jedna od najvećih ljubavi u životu.

3. Bebe Buel, mama Liv Tajler

Nakon što se vremenom raspala veza Pejdža i Medoks, tome je kumovala druga žena - Bebe Buel, poznata po, sada slavnoj, ćerki Liv Tajler. Pre nego što je zatrudnela sa Stivenom Tajlerom, bila je jedna od ozloglašenih američkih grupi devojaka. Ulazak u taj svet je imala preko Džimija Hendriksa koji je nju i prijateljicu primetio na ulici.

Odatle je krenula dalje - preko Mika Džegera i Dejvida Bouvija do Elvisa Kostela i brojnih drugih.

4. Pamela De Bars, inspiracija za film „Skoro poznata“

Njeno ime je postalo slavno, preko Mika Džegera do Keita Muna, a kolika je legenda postala svedoči podatak da je postala inspiracija za film „Skoro slavna“. Dok je tumačila njen lik, Kejt Hadson je držala njenu fotografiju u garderobi.

Pamela je novinarima objasnila da grupi devojke ne spavaju samo sa muzičarima, već brinu o njima.

5. Koni Hamzi, grupi koja je Bilu Klintonu priredila prvi skandal

Koni je već  ušla u muzičku istoriji kad ju je „Grand Funk Railroad“ uvrstio u stihove pesme “We’re An American Band.”  Ali je više traga ostavila je godinama posle svojih grupi dana, kad je upoznala budućeg predsednika SAD Bila Klintona 1984. U to vreme zarađivala je iznošenjem prljavih detalja o zvezdama u javnost.

Klinton joj je slao poruke u kojima ju je otvoreno pozivao na seks, a ona je to ispričala tabloidima 1991. Naravno, Klinton je to negirao. Skandal je pratio Klintonove do kraja, čak i za veme Hilarine kandidature za predsednicu.

6. Sintija Albriton i kalup za penis

Sintija, poznatija po nadimku Plaster Caster, zaradila je nadimak kad joj je profesor likovnog rekao da napravi odlivak iz gipsa od "nečeg tvrdog". Ona je zadatak shvatila ozbiljno pa je u bekstejdžu nagovorila Džimija Hendriksa da napravi model njegovog penisa iz gipsa.

Svoj projekt iz likovnog pretvorila je u nešto zaista spektakularno. Na kraju je napravila celu kolekciju gipsanih odlivaka penisa slavnih zvezda. Frenk Zapa joj je pružio pomoć novčanim sredstvima, „Kiss“ je napisao pesmu o njoj, najmanje dva dokumentarca su napravljena o njenom životu i sama je postala mini zvezda.

Spavajući sa rok zvezdama i uzimajući im "mere" za svoje umetničko delo, postala je slavna.

7. Anet Volter - Laks, poslednja koja je videla Kita Muna živog

Upoznala je Kita Muna u klubu punom rok zvezda i devojaka koje trče za njima. Tamo ju je pozvao menadžer Dejvida Bouvija, a celo veče je provela flertujući sa Rodom Stjuartom. Međutim, Kit Mun je te veči odveo kući.

Par je počeo vezu, ali Mun je pijan često bio vrlo agresivan. Nakon izvesnog vremena, jednog jutra pronašla ga je mrtvog u krevetu jer se prethodne večeri predozirao. 

8. Klio Odzer - super grupi

Klio je imala 14 godina kad je počela da posećuje trendi noćne klubove Njujorka, sa lažnom ličnom kartom. Prošla je mnogo njih, počev od članova „Rolingstonsa“ pa sve do „Dip Parpla“.

Kad je počela vezu s Kitom Emersonom iz „Emerson, Lejk i Palmer“, taj odnos bio je prvi koji je potrajao. Zaljubili su se, a Emerson ju je zaprosio. Ali, veza se raspala kad je časopis Time objavio priču da je spavala sa celom muzičkom scenom pre nego što se skrasila. Kad je Emerson to saznao, otkazao je venčanje.

9. Anita Palenberg, razlog zbog kojeg je Brajan Džons napustio „Stonse“

Najveći utisak je ostavila na Brajana Džonsa. Džons je već dugo slutio da su svi članovi benda neprijateljski nastrojeni prema njemu, a u kombinaciji uticaja droga i emocionalne ranjivosti, Anitu je nazvao svojim anđelom.

Odveo ju je u svoj apartman gde su, umesto u seksu, veče proveli zajedno plačući. Nakon toga su počeli vezu, a ona je promenila ceo bend.

Navukla je Džonsa na LSD, zbog kojeg je skroz skrenuo. Počeo je da gubi razum, a ona ga je varala sa Kitom Ričardsom zbog kojeg ga je i ostavila i za kog se udala. Par je dobio decu, a Džons je izbačen iz benda. Pod uticajem droga, udavio se u bazenu.

10. Keti Smit, žena koja je ubila Džona Belušija

Keti je bila grupi "Banda" i pratila ih je na svim turnejama. Kad je ostala trudna, prosto nisu mogli da znaju ko je otac, pa su dete nazvali „The Band’s Baby“.

Džona Belušija upoznala je kad je „Band“ gostovao u „Saturday Night Liveu“.

Jedne večeri je Beluđiju  dala 11 "spidova“. Njih dvoje toliko su se nadrogirali, da je i Robinu Vilijamsu bilo neprijatno. Kasnije je Belušija odvela u krevet, a on je ujutru pronađen mrtav.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Sandra

04.09.2017 16:12

Ovo je bas tuzno kada zene nemaju nimalo samopostovanja vec sebe vrednuju po tome koliko je poznatih licnosti pozelelo da ih odvede u sobu.

Eh

05.09.2017 11:17

@Sandra - Koje zene...ovo su deca,koja nemaju pojma o zivotu. Kao i ove nase splavarke. Kada sazre,posle 25.ce shvatiti sta su sve radile. I ove su poupade u depresiju kada su shvatile kako je zivot prazan kada ima samo lumpovanje,drogu,alkohol,sex. Kada bi i nasa omladina shvatila na vreme.

momazver

05.09.2017 09:06

Ama 2 grupi grls su i uspele u životu. Carica Teodora i Karla Bruni-Sarkozi.

Milosava

05.09.2017 10:40

I ja sam uzela meru svima u moje selo, pa se ne hvalim