žena
printscreen
žena

printscreen

žena, Foto: printscreen

Ugradila je bajpas želudca, ali je i iz korena promenila život. Sada je opasna zavodnica za kojom uzdišu muškarci.

Tajna kaže za "Mirror" da vežba šest dana u nedelji. Najveći neprijatelj savršenog izgleda joj je višak kože, a ne odustaje da i to dovede u red. Za nju su kaže veoma blagotvorne masaže na koje ide redovno.

 

aos poucos chegamos lá ?? me esperem fazer 30 ??????

A post shared by Thayná Barboza ? (@thaynabarboza) on Nov 9, 2017 at 6:35am PST

Njena baka, najvažnija osoba u životu mlade Brazilke, umrla je nekoliko meseci pre njenog 18. rođendana, a tri godine pre toga i Tajnina majka je preživela srčani udar.

Bolesti i tragedije bile su okidač da Tajna koja je ceo život kuburila sa kilogramima preduzme nešto.

- Počela sam da se gojim još kao petogodišnjakinja, međutim sve do gubitka bake i majčine bolesti to mi nije bio problem. Nisam imala nisko samopouzdanje, nisam obožavala baš svoje telo, ali sam se prihvatila takva kakva sam tada bila - ispričala je za "Mirror" otkrivši da je imala stalno nekontrolisanu glad, pa je jela najčešće nezdravu i brzu hranu.

 

momentos que ninguém leva?

A post shared by Thayná Barboza ? (@thaynabarboza) on Feb 20, 2018 at 5:44am PST

Kada je odlučila da raskrsti sa starim navikama, iz ishrane je u potpunosti izbacila šećer, masti i industrijsku hranu, a telo je preoblikovala uz pomoć teretane, boksa i bodibildinga.

Sada je postala i Instagram zvezda sa više od 54.000 pratilaca koje svakodnevno motiviše i inspiriše da preduzmu nešto ako su nezadovoljni svojim izgledom.

 

ensaio @espacoluzdemaria ???

A post shared by Thayná Barboza ? (@thaynabarboza) on Feb 3, 2018 at 6:14am PST

 

Komentari (4)

nedjo

11.04.2018 13:32

meni bolja dok bi masna

TANJA

11.04.2018 16:55

VELIKI USPEH.GLEDALA SAM EMISIJE O OVAKVIM SLUCAJEVIMA I UVEK SE NAKOD GUBITKA PUNO KILOGRAMA RADILA OPERACIJA ODSTRANJIVANJA KOZE.VERUJEM DA JE TO SLUCAJ I KOD OVE DEVOJKE.SADA IZGLEDA SUPER.

Mirko

12.04.2018 00:29

Bolja je pre bila. Sad mi grudiju ni zadnjice...

Akica

12.04.2018 00:47

Svaka cast svakom, ali vise mi je muka od ovih kojima je u zivotu najveci problem i briga gojaznost a najveci uspeh mrsavljenje u teretani.