Miroslav Ilić
Petar Marković
Mirjana Antonović

Rajko Ristić

Mirjana Antonović, Foto: Rajko Ristić

Knjigu je posvetila Lepoj Breni.

- Ovde sam da bih videla kad, šta i kako sa izdavačima. Problem je što mi je knjiga izdata za insostranstvo. Međutim, ovde je malo komplikovanije, Hrvatska, Srbija, Bosna, svako ima svoje izdavače. Knjiga se zove „Ovo malo istine“. Kompletna knjiga mora da se pročita od početka do kraja, pošto su neki odgovori u poslednjoj glavi, a pitanja se nalaze u prvoj.

Zato nisam dala nikome nijedan citat zato što to ništa ne znači. Knjiga je autobiografski roman jedne devojčice koja je rođena ovde, odveli su je u inostranstvo, šta je sve preživljavala i kako ju je njena domovina oduvek privlačila nazad - rekla je za "Pulsonline" Mrijana Antonović koja o Miroslavu Iliću kaže:

- Miroslav se plaši svoje senke. Da se ne plaši, bilo bi drugačije. Ja mislim da se on non stop plaši. Miroslav će se stideti raznih situacija iz knjige, dok smo bili zajedno i dešavanja posle. On će se najverovatnije stideti, mada će on možda reći da se ne stidi. On ne govori ono što oseća, on priča ono što misli da treba da kaže. Ja znam da on strašno voli mog sina ali neće to da kaže. Ne sme, boji se.

Uskoro bi Mirjana i Miroslav Ilić trebalo ponovo da se nađu na sudu oko utvrđivanja očinstva njenog sina Devina za kojeg ona tvrdi da je Miroslavljev.

- Sin će morati da dođe na ročište. Neverovatno je da ne postoji zakon za DNK. On ne mora da radi DNK. On se bori i bori, ali neće moći da se izbori. Istina je istina. Ako se ovde nešto ne desi, mi ćemo ići na Međunarodni sud da završimo sve po kratkom postupku. Miroslavljeva supruga stoji iza svega što se dešava. On je mogao da reši sve ovo za pola sata, da skrati, samo da je seo sa Devinom da popriča - kaže ona.

Inače, ona knjigu posvećuje svojoj drugarici Lepoj Breni.

- Ovo je Brenina knjiga, već ima posvetu u njoj. Neizmerno cenim to što je Brena uz mene, to se ne može platiti. Ona je učinila po svojoj savesti. Možda bi bilo bolje za nju. Nije joj bilo potrebno Miroslavljevo vređanje. Ona je stvarno žena prijatelj, žena koja stoji iza nečega u šta veruje. Voli mog sina - otkriva Mirjana Antonović.

O Miroslavu i knjizi na kraju zaključuje:

- Miroslav će prvi otići da kupi tu knjigu, nema potrebe da mu je šaljem.

Komentari (19)

Deki Rus

04.05.2017 20:46

E vala svako dodje u ovu nasu Srbiju da isprica svoje jade i zaradi pare.. setila se ocinstva posle 30god.

Dud

04.05.2017 20:57

@Deki Rus - A Miroslav slavuj setio li se on da je taaaataaa.

TI " DUD"

04.05.2017 22:45

@Deki Rus - bi trebao da se setis da se tebe to ne tice

More

04.05.2017 20:47

ko nas sve z ... i ponižava. Ti li čes da propagiraš tvoju knjigu.

nikola

04.05.2017 21:03

Ima li Kice Slabinca u toj knjizi?!

MIX

06.05.2017 08:36

@nikola - Kićo je prića za sebe.On je rastavljen ali je imao ljubavnicu koja je bila udata,mlada,zgodna,majka dvoje djece,muž mlađi od nje zgodan, fino držanje,baš gospodin, a ona sa onim škrtim žapcem,pratila ga na koncertima kao da mu je žena ali je nastojala da se ne eksponira medijski.

Miroslav Nikolić

04.05.2017 21:07

Nema razloga da se ne poveruje u istinistost kategoričnih tvrdnji gospođe Mirjane Antonović, jer da to nije istina ona nikada kao majka ne bi obmanjivala prvo svog sina lekara specijalistu, pa onda ni samu sebe. Očigledno je da želi da istera istinu na videlo i to čine samo ozbiljne i časne osobe. Žao mi je što sam sve ove godine toliko voleo pesmu Miroslava Ilića i mislio da je on prava ličnost. Sada više ne želim da čujem ni jednu njegovu pesmu i ne želim da znam da je uopšte nekada pevao.

POBOGU

04.05.2017 22:43

@Miroslav Nikolić - sta ti imas sa njegovim privatnim zivotom??

slavka

05.05.2017 07:38

@Miroslav Nikolić - Kakve veze imaju njegove pesme sa njegovim privatnim životom. Ja volim muziku a privatni život pevača me ne zanima jer i mediji pišu dosta neistina i neću sa donosim sud o nekome na osnovu nečega što ne bi trebalo da me zanima.

Pera

05.05.2017 16:46

@Miroslav Nikolić - Zar ste stvarno toliko naivni i povodljivi da biste se odrekli osobnog zadovoljstva zbog interesa ove zene? Da li bi slusali njegove pjesme da je ostavio porodicu i otisao sa ljubavnicoom?

Драгомир

04.05.2017 21:16

Мирославееее,брате,признај све по реду јер куј не би се омрсио када је жена ,,као авион,,!Једино бих ти замерио ако си је на'ватао а неси био под утицајем ,,домаћег чаја,,?Пардонирам,там преко баре пију саме неке брљотине које викају виски.Шљивка,кајсовача,дудовача ... Бато!

gago

04.05.2017 22:02

Mnogo ih je brate naniz'o da ne kazem oplajpicio!

zagondzija

04.05.2017 23:43

Slavuj se glupira bez potrebe ugledaj se bre na M.Rokvica budi covek!!!!

Zoro

05.05.2017 06:29

E pa treba neku lovu da udje a oni su ko popovi sano daj nema naj

momazver

05.05.2017 07:19

Lepa Brena je viša od Miroslava.Sećate li se omota njihove duet ploče.Miroslav je ULTIMATIVNO ZAHTEVAO da na slici bude viši od nje.Dali su mu šamlicu i objavili njihovu sliku do struka na kojoj on dominira. Brena je bila besna kao furija.Verujem da je kao žena stala na Mirjaninu stranu,ali se sad slatko smeje nenadano naplaćujući neke svoje dugove.

ceculi

05.05.2017 07:39

Naslov sve govori o ovoj ženi. Iliceva nekadašnja ljubavnica. Bravo za Alo, sve ste rekli o njoj.

m.

05.05.2017 08:23

Kažu da je momak situiran i ne treba mu novac,zašto onda sebi radi ovo,ako me neko neće,neće. Na silu mi ne treba takav roditelj,imao je čovjeka čije prezime nosi,bio mu je otac.Šta i ako ga prizna,hoće li mu biti lakše da ga je priznao,a stvari će i dalje biti iste,samo papir sa novim imenom oca,vrijedi li to živaca ionako će sve ostati isto osim imena oca koji ga ne želi?

juka naravno

05.05.2017 08:41

Ovako ljudi,od miroslava i brene boljih pevača na ovim prostorima nije bilo niti će biti.Ja ću uvek slusati miroslava i brenu.Što se tiče njihovih privatnih života nije lepo da se zazire i mesamo se u to.Ja verujem da miroslav zna da je to njegov sin i da ga i voli i sve ali čovek ima porodicu i hteo bih zastiti celokupno imanje i ja ga razumem.Ali miroslave mogao si prebacit imanje na sadasnju decu i zaštitiš sve ali se nisi smeo odreći svog sina iz te veze(ako je tvoj)Emtivno nisi smeo jebi ga

Petar

05.05.2017 15:23

Zašto ne tuži pevača Kiću Slabinca, možda je on otac.