Nole, Đovak, Novak Đoković
Profimedia
Nole, Đovak, Novak Đoković

Profimedia

Nešto ne štima u igri... Novak Đoković, Foto: Profimedia

- Preživeo sam, tako se osećam. Do poslednjeg udarca nisam znao da li ću pobediti ili izgubiti. U oba meča sam doveo sebe u tešku situaciju. Imao sam set i brejk prednosti, sve je funkcionisalo sjajno, a onda sam izgubio kontrolu nad udarcima. Bilo je uspona i padova. Pablo je dobio na samopouzdanju. Meč je lako mogao da ode u njegovom pravcu - rekao je najbolji Srbin u istoriji "belog sporta" posle susreta sa Bustom.

Đoković je preživeo "seču favorita", tokom četvrtka sa turnira u Kneževini su poispadali Endi Marej i Sten Vavrinka, pa put ka eventualnom trofeju deluje lakše nego ranije.

- Ne zaslužujem da gledam toliko daleko. Igrao sam loše tenis ove godine. Ove nedelje sam igrao dobro na momente. Želim da igram najbolje što mogu, samo ću se fokusirati na sledeći meč protiv Davida Gofana - kaže Novak i dodaje:

- Gofan je odličan, konstantan igrač. Izaću ću na teren i dati sve od sebe - obećao je Đoković.

Meč Đoković - Gofan na programu je danas oko 14.00 časova, a pobednik tog susreta će u polufinalu na boljeg iz duela Nadal - Švarcman.

Komentari (6)

Lopta

21.04.2017 15:43

@Bane - Ne lupetaj! Novak je umoran od tenisa. Nema većeg zamora od psihičkog! Ne treba da se opterećuje pobedama! nek igra, pa šta bude! Od njega je do sada dosta dato!

Tenis

21.04.2017 17:16

@Bane - Lopto ne lupetaj ,covek nikad ne moze da se umori od onoga sto obozava ,postoji cak i kineska poslovica koja kaze izaberi u zivotu ono sto volis i nikad se neces umoriti,Novaka unistava i crpi svu snagu i energiju ,nedokazani svor koga je nazalost ozenio i koja ce ga srozati do dna

Buba

21.04.2017 19:57

Izgubices od sledeceg Gofena ,zena te unistila to si davno trebao da shvatis

Miroljub

21.04.2017 21:16

Doguro si do kraja

Deda sima

21.04.2017 22:22

doguraces dokle ti je zena naumila ,na dno