Dražen Dalipagić
Marko Metlaš
Dražen Dalipagić
Dražen Dalipagić , Foto: Marko Metlaš

 

Dok u kluba ćute po pitanju statusa trenera Petra Božića, Dražen Dalipagić, legenda Partizana, u razgovoru za “Alo!” iznosi mišljenje o tome ko je glavni krivac.


- Ne možemo se poubijati sada svi redom zato što je Partizan ponovo izgubio. Igrači su najveći krivci, ali će Božić verovatno ispaštati jer je lakše smeniti trenera nego promeniti 10 igrača. On je vredan dečko, učio je uz Duška Vujoševića, ali na uspeh utiče mnogo više faktora - smatra Dalipagić.

Pojedinci su  zalutali u  Partizan
Pojedinci su zalutali u Partizan, Foto: Aleksandar Dimitrijević


Kritična situacija u KK Partizan bez sumnje je preveliki zalogaj za trenera koji tek treba da stasa. Iako mnogi hvale njegovu hrabrost da u najtežim godinama preuzme tim, činjenica je i da Božić nije imao druge ponude, pa je među njima odabrao baš crno-bele.

Borba za goli  život: Božić
Borba za goli život: Božić, Foto: Aleksandar Dimitrijević


- S obzirom na to da izbor stranaca nije baš sjajan, da ima mnogo mladih igrača bez iskustva i da je Edo Murić dugo bio povređen, ovo što su do sada uradili je i dobro. Ne može Božić ni od čega napraviti nešto. Uzmimo za primer Željka Obradovića - u Panatinaikosu je osvojao titule u Evroligi, a teško da će to uspeti u Fenerbahčeu, što ga ne čini lošim trenerom. Dakle, svi oko Partizana moramo da se naviknemo na strpljenje.

 

Vilsonu vraćeno 100 dolara

Dan posle poraza od Igokee, košarkaš Partizana Džamar Vilson pohvalio je Srbe nakon što mu je nepoznata devojka vratila 100 dolara, koliko mu je ispalo iz džepa prilikom kupovine. - Ljudi uvek govori ružne stvari o Srbiji. Malopre mi je ispalo oko 100 dolara u tržnom centru. Devojka me je jurila hodnicima da bi mi vratila novac. Neverovatno - napisao je Džamar Vilson na Tviteru.