U banju s popustom od 5.000 dinara
Alo!
U banju s popustom od 5.000 dinara

Alo!

U banju s popustom od 5.000 dinara , Foto: Alo!

Naime, na kraju gostovanja u emisiji „Ćirilica“ na Televiziji „Hepi“ premijer Srbije Aleksandar Vučić je od autora i voditelja Milomira Marića dobio poklon vaučer za letovanje u Srbiji, ali je odbio da ga uzme i zamolio Marića da se vaučer „pokloni nekom penzioneru”.

- Ne primam to kao poklon, ali bi bilo lepo da to poklonite nekom penzioneru zato što penzioneri to koriste, da odu u Prolom ili neku drugu banju. Molim vas da to poklonite nekom penzioneru - rekao je Vučić.

Marić je obećao da će vaučer dobiti penzioner koji se narednog jutra prvi javi u jutarnji program, a srećna dobitnica je Milena Krsmanović iz Mokre Gore kod Užica.

Vrnjačka Banja

Nebojša Raus

Vrnjačka Banja, Foto: Nebojša Raus

U razgovoru za „Alo!“ ona ne skriva da je presrećna što će na put koji je bio namenjen premijeru Srbije otići ona. Dodaje i da mu je „zahvalna do neba“.

- Jao, mnogo sam zadovoljna, da vam pravo kažem. Stvarno nisam očekivala da će vaučer za letovanje namenjen Vučiću na kraju pripasti meni i zato sam toliko srećna da ne mogu da vam objasnim. Gledala sam sinoć „Ćirilicu“ sa premijerom, a onda sam se jutros brže-bolje uključila u jutranji program, kada su najavili da će da se dodeljuje vaučer, i eto, dobih ga ja. Hvala Vučiću do neba što se odrekao vaučera da bi umesto njega po Srbiji putovao neki penzioner, to je predivno od njega. Ja primam poljoprivrednu penziju - kaže u dahu Milena.
Milena ističe da je zadovoljna načinom na koji premijer tretira penzionere, ali i njegovim radom generalno.

Darežljiv: Aleksandar Vučić

Aleksandar Dimitrijević

Darežljiv: Aleksandar Vučić, Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Premijer uvek tako lepo priča o penzionerima, ne zaboravlja na nas. Eto, setio nas se i gostujući u toj emisiji - priča Milena.
Ona dodaje i da jedva čeka da njen sin Dragan, koji živi u Beogradu, podigne vaučer koji je dobila i donese joj ga.

- Nije to stvar novca i dobitka generalno, meni je velika satisfakcija što ću ići na ovaj put zato što je sve ovako lepo ispalo - završava ona.

Naša Srbija je najlepša

- Naša Srbija je najlepša, jedva čekam da otputujem i obiđem neku banju. Odavno nisam bila. Stvarno nisam navikla da bilo šta dobijam besplatno, zato mi je sve ovo slađe - iskrena je gospođa Krsmanović.

Komentari (13)

pitanje

22.11.2016 20:47

A gde ce ostali penzioneri?!? U koju banju kad ni za neophodne lekove nemaju para.Jedna lasta ne cini prolece.Nego premijeru vrati ti nama oduzete pare mimo nase volje, zauzdaj cene svemu i svacemu pa da mozemo i mi ostali i da zivimo skromno ali i da se lecimo.

Laki

23.11.2016 07:48

@pitanje - Kao prvo penzije nisu umanjene onima koji imaju najnize penzije, kao drugo pitao bih vas racunam da si domacin čovek, kad ti neko od ukucana spljiska sve pare koje si imao cime ces da prehranis porodici, hoces li da kupujes Njegusku prsutu ili Matijevicevu8 salamu, i kao trece leba ti kazi i meni koliko se placa da se pise protiv premijera da i ja nesto zaradim, inace nisam član nijedne stranke niti partije

hesler

22.11.2016 20:58

znaci,izludeo vas se bako.

joka

22.11.2016 21:07

uuuuuuu pa prekršio se....daj podigni ljudima penzije....a ne mazi im oči sa tim glupostima....čuj. ..poklonio vaucer...wauuuuu

goca gocic

22.11.2016 21:26

Vrati ti meni moje, rodjene, posteno i casno, teskom mukom stecene pare koje mi krades i jos se "ponosis" time-ja cu sa njima uraditi sta ja hocu. Najlepsi poklon od tebe bio bi da nam vise nista ne poklanjas.

Saša

22.11.2016 23:09

Al se bakutaner primio.Pazi gledala ćirilicu Marića i Vučića,nema pametnija posla nego da veruje deda mrazu.Baba BOT.

KAKVA

23.11.2016 12:31

@Saša - dobara režija AV i bivšeg novinara Milomira Marića. Haha. Čuj, poklanja premijeru vaučer, a on dobrica kao nekom penzioneru? Da li oni stvarno misle da smo svi mi retardirani?

Teodora

23.11.2016 02:26

Naravno da neće u banju jer zna kako je tamo.Uništio je državu,pa i banje,opljačkao narod koji ponižava i vređa u svakom svoj javnom nastupu ludila.A penzionerka je klasičan primer dela glupog biračkog tela koje glasa za vučićča i sns.Jadnica ne može da shvati da joj ovaj ludak uzme neustavno i nezakonito 40.000 - 50.000 dinara godišnje od penzije,i ko zna koliko još na bezrazložna poskupljenja jer ne zna ništa,pa zemlja propada,a onda joj "poveća" penziju za 50 dinara mesečno.

Драгомир

23.11.2016 07:27

Полако са критиком премијера?Ете,смиловао се да нам поклони по 5 хиљадарки!Бато,пет хиљадарки.Ја ћу овако ... 4 хиљадарки ћу дати за шљунак и цеменат.Бетонско гвојзе су ми купили синови.Затим ћу код ,,Матијевића,, потрошити три хиљаде а на пијац још две.После идем код кинеза да купим неке глупости за хиљаду динара.И када срачуњам потрошено од тих пет хиљадарки остане ми на рачуну још две хиљадаке.И сада се ви питате: - КАКО,БРЕ? ... Еееее,па,бре,зините да вам кажем?

@Laki

23.11.2016 12:26

Ne plaća se ništa. Oni, koji pišu pohvale oni dobijaju sendvič i verovatno i neku kintu. A ti ne pravi se lud. Nisi član stranke? Pričaj to svojoj baba kurani. Jeste, tvoj vodja me potkrada svakog meseca. Ova beda, koju mi je kao dao, ne pokriva mesečni deo, koji mi krade. Znaš zbog čega kažem krade? Svako ko te ne pita, a uzme tvoje, ne može biti ništa drugo nego lopov. Ta priča potrošeno....to ne pije vodu. Ne treba mi ništa, samo neka mi vrati moje stečeno.

Mirko

23.11.2016 14:06

Kakav je to premijer kada gostuje na happy tv i na pinku???Bruka.

nemanjav

24.11.2016 12:28

Niti koga hvalim niti kudim. Ali ovo nije vucer za blo šta besplatno nego je popust od 5000 dinara na ceo iznos koliko već košta banja. Danas retko ko može sebi da priušti banju pa čak i sa popustom od 5000 dinara,drugo bi bilo da je vaučer za besplatan kompletan boravak u banji, e to bi bio dobitak.

nemanjav

24.11.2016 16:46

DALI JE SU BAKI REKLI DA JE VAUČER SAMO ZA POPUST OD 5000 ILI SU JE NAVUKLI NA PRIČU DA JE BANJA BESPLATNA A ONA PRIČA I O LETOVANJU E MOJA BAKO ZNAŠ LI TI KOLIKO KOŠTA LETOVANJE