Ibro Bublin
Grand
Ibro Bublin

Grand

Ibro Bublin, Foto: Grand

U konkurenciji od trinaest kandidata Ibro je uspeo da u desetoj sezoni ovog muzičkog takmičenja osvoji glavnu nagradu i oduševi publiku u sarajevskoj „Zetri“, gde se takmičenje održalo.

Brena me je savetovala kako da pevam

Ibro Bublin nam je priznao da je najbolje savete dobio od pevačice Lepe Brene, koja ga je savetovala kako da peva, a da mu glas bolje zvuči, kao i to da se raduje ponovnom susretu sa njom i direktorom „Grand“ produkcije, Sašom Popovićem. O članovima žirija imao je samo reči hvale.

- Smatram da je u žiriju najstručniji Bosanac i nekako sam njegove komentare najviše slušao. Što se tiče Jelene Karleuše, moram priznati da sam se nje najviše plašio - kaže Ibro za „Alo!”.

- Dosta sam mlad i sve je ovo za mene veliki šok. Ja i dalje ne znam šta mi se desilo, niti šta sam to uradio - kaže sa osmehom Ibro za „Alo!” i priznaje da mu je podrška ostalih takmičara bila i te kako bitna.

- Članovi moje porodice su presrećni, a tokom takmičenja su mi davali vetar u leđa. Presrećan sam jer nikoga nisam izneverio i uspeo sam da ostvarim svoj san - kaže ovogodišnji pobednik „Zvezda Granda”.

Kako su se tokom deset sezona ovog muzičkog takmičenja iznedrile mnoge ljubavne veze, zanimalo nas je da li je i Ibro uspeo da se zaljubi u neku od koleginica.

- U „Grandu” ima prelepih i prezgodnih devojaka, međutim, meni ljubav nije na prvom mestu. Moram vam priznati da bih ipak više voleo da se prvo posvetim završavanju srednje muzičke škole i svojoj karijeri, pa tek onda devojkama - kaže Bublin, koji nakon srednje škole planira da upiše muzičku akademiju.

Ibro je kao prvoplasirani osvojio automobil koji, kako kaže, neće voziti jer još nema vozačku dozvolu.

Komentari (7)

Papilon

17.07.2016 21:25

Prebacite definititivno te zvezde u Bih i Novi Pazar kao Grand produkciju.

Кутузов

17.07.2016 21:45

Ко ће коме ако не свој своме!

noki

17.07.2016 21:55

Zato su finale i održane u Sarajevu

ivan

17.07.2016 23:00

to znamo i da nam nepričaš

goran

17.07.2016 23:14

Cini mi se da su posebno veselje i stimung nastali posle vesti iz Nice.

Milan

18.07.2016 00:52

Ako je ovo tacno,ovoga treba -eliminisati-,jer je to ,kako se ovamo kaze-conflict of interest-. Ona to zna najbolje.,i neka je sramota za svu produkciju.

Dule

18.07.2016 09:41

Koce kome nego svoj svome,Fahreta ne zaboravlja korene ako ovaj toboze nas Sasa/Safet/... a mi uzas ne kazu zalud DAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE...