Milica Dabović i Simon
Instagram
Milica Dabović i Simon

Instagram

Milica Dabović i Simon, Foto: Instagram

Simon je povređen što mu se Milica nakon incidenta nije obratila, već je otišla u tužilaštvo i prijavila ga za nasilje, te je i on sada odlučio da je prijavi za napad.

- Da sam je udario ne bi imala jednu štraftu na sebi nego bi bila unakažena. Prosto, blago rečeno, bila bi unakažena. To je u njenom naletu na mene, nakon svega ovog što mi je napravila (pokazuje ogrebotine po vratu i licu), izgrebala me, ja sam je samo odgurnuo. Rekao sam joj: “Makni se od mene, ne želim da se s tobom bijem i da izgledam kao nakaza kad izađem. Da krv izlazi iz mene jer nema smisla. Pusti me da odem.” Ona je krenula da udara: “Ti mene varaš, ti si mene prevario sa Sarom!” Rekao sam joj: “Izvini, nisam te prevario, znamo se.” Ona pozdravlja sto hiljada muškaraca jer je svi poznaju, pa šta bih ja sad trebao?! Ovaj rugar, onaj rugar, ovaj zove, ovaj piše… Šta bi ja trebao, da uzimam telefon ili da pravim ljubomorne scene zato što njoj neko pošalje poruku? Ali, je*i ga, ona je tad bila ostavljena, bila je povređena… Ženska sujeta, i to je to. Prosto… - rekao je Simon za "Telegraf".

 

Komentari (5)

Vanja

25.02.2017 16:42

U PAROVE ... OBAVEZNO!!!

Janko

25.02.2017 17:06

Cestita rababozja prebijena je skrhana bolom uspela i bravu da zameni pa covek ne moze da udje u stan koji je kupio i platio.Samo gledajte,dokazace se istina i javost ce da vidi ko je Milica..

gago

25.02.2017 20:18

@Janko - Lupaš Janko.Mogao je da plati bilo ko,papir je važan.A šta li je taj diletant radio kad može toliko da izbroji?

Mirka

25.02.2017 18:59

Nijedan nasilnik neće priznati da je to! Sramota je pisati bilo šta ružno za Milicu! Ili za bilo koju ženu žrtvu bilo psihičkog, bilo kog drugog nasilja. Tolike ubijene žene u Srbiji...Strašno. Oplakivali biste Milicu i okivali u zvezde da je pokojna!!! Podržite je živu, da opet blista to srce junaka!

djenka

26.02.2017 00:15

Milomir Maric ima da vam se raduje...