Ričard Drajfus
EPA/PAUL BUCK
Ričard Drajfus

EPA/PAUL BUCK

Ričard Drajfus , Foto: EPA/PAUL BUCK

Pričama o seksualnom uznemiravanju u Holivudu starom nekoliko decenija nikad kraja, a poslednji optuženi je Ričard Drajfus, koji je navodno spopadao izvesnu autorku Džesiku Tejč (58) - pre tridesetak godina!

Sedamdesetogodišnji glumac je, naime, sredinom osamdesetih u više navrata sarađivao sa Tejčovom, koja tvrdi da se u jednoj prilici sredinom osamdesetih skinuo pred njom.

- Stvorio je loše radno okruženje u kojem sam se osećala poniženo i nesigurno, kao predmet njegove požude - rekla je ona.
Drajfus, čiji je sin Heri nedavno optužio glumca Kevina Spejsija za napastovanje 2008. godine, negira optužbe u saopštenju. Ipak, priznaje da je očijukao sa ženama, pa i sa Tejč.

- Zaista sam očijukao s njom i sećam se da sam hteo da je poljubim, što je bilo, mislio sam, deo obreda obostranog zavođenja koji je trajao više godina. Užasnut sam što otkrivam da se to dogodilo bez pristanka - izjavio je glumac.

Džorž Takei

Tanjug

Džorž Takei , Foto: Tanjug

 

Bivši maneken i glumac Skot Branton optužuje Džordža Takeija (80), glumca iz „Zvezdanih staza”, da ga je pipkao dok je bio u nesvesti nakon pijanke u glumčevom stanu - pre 40 godina! Takei tvrdi da se to nije dogodilo, dodajući da se ne seća Brantona, kome su tada bile 23 godine. - Njegova reč je protiv moje. Odnos bez pristanka protivi se mojim vrednostima, sama pomisao da me optužuju za tako nešto pričinjava mi veliki bol - rekao je Takei.

 

 

 

Komentari (1)

B

13.11.2017 21:45

Pa nece muskarce da spopada