I oni kukaju: Jutarnji list o pobedi Srbije
Printscreen
I oni kukaju: Jutarnji list o pobedi Srbije
I oni kukaju: Jutarnji list o pobedi Srbije, Foto: Printscreen

Odmah nakon finalnog meča, Crnogorci su na sva zvona počeli da se žale kako su ih sudije oštetile, a naročito su oštro reagovali reprezentativci, braća Janović (jedan od njih je bacio kapicu u pravcu grčkog sudije Stavridisa).

Javnost u Hrvatskoj takođe se ne miri sa velikim uspehom "delfina", pa su i tamošnji mediji počeli da bruje kako je pobeda Srbije nad Crnom Gorom neregularna.

Zagrebački "Jutarnji list" pod naslovom: SRAMOTA U BEOGRADU, preneo je izjave crnogorskih vaterpolista punih gorčine i takođe se pridružio kritikama na račun sudija kada su u pojedinim trenucima srpski vaterpolisti imali dva puta zaredom dva igrača više. Takođe, isti medij ističe kako srpska javnost kategorički slavi uspeh svojih vaterpolista, a ne osvrće se na greške arbitara pomoću kojih je, navodno, selekcija Srbije došla do trona.

Hrvatska reprezentacija je takmičenje na kontinentalnom šampionatu završila na sedmom mestu, tako da bi tamošnjoj javnosti bilo bolje da se pozabavi time šta to nije u redu u njihovoj reprezentaciji, šta je to što je prouzrokovalo poražavajući rezultat "barakuda" koji inače po kvalitetu spadaju u sam svetski vrh, nego da "zabadaju nos" u tuđe dvorište i da se bave nekim problemima koji se njih ne tiču, sve i da je bilo neregularnosti u finalnoj utakmici.

A činjenica da je u poslednje dve godine, vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila sve što se osvojiti moglo, kao i to da je na samom startu prvenstva u gupnoj fazi nanela težak poraz reprezenatciji Hrvatske 13:6, dovoljno govori o superiornosti "delfina" u ovom vodenom sportu.

Komentari (5)

bosa

24.01.2016 18:38

ništa novo, bilo bi iznenađenje da je drugačije.gospodo psst o dečijim suzama,da ne nabrajamo!

krtola

24.01.2016 22:20

croate imaju ''kompleks kompleksa''

Griffin

25.01.2016 01:48

Komedijasi, I milogorci i komsije im. Cuj decije suze? Odrali vas Francuzi u rukometu,jel i tu bilo nekih suza? Zalite se..

Dragomir

25.01.2016 13:32

Читајући хрватски ,,Вечерњак,, описали су укратко освојено злато ватерполиста Србије.Нигде нема жалби црногораца?Углавно су критике на лоше резултате хрватских спортиста у неколико спортова.Натписи су веома реални. Ватерполо у Београду им је донело седмо место ако сам добро запамтио.Да сам 'тео ја бих и запамтиоооооо!

МИЛАН

26.01.2016 20:09

ОДЕРМО ИХ КАО ЈАРЦЕ ТРИ ПУТА ЗА ПОЛА ГОДИНЕ,ЦРНА ГОРА ИМА ДВЕ МЕДАЉЕ И ТО ЈЕДНУ КУПЉЕНУ У МАЛАГИ ......ЈАДНО,ЈАДНО,ЈАДНО ......СЛЕДЕЋИ ПУТ ИХ ОДРАТИ ЈОШ ВИШЕ И ЈЕДНЕ И ДУГЕ