Simon i Milica
instagram
Simon i Milica

instagram

Simon i Milica, Foto: instagram

Njen dečko, koji se sam prijavio policiji nakon incideta još je na saslušanju, a tužilac će nakon saslušanja bivše srpske reprezentativke odlučiti da li će ga i za koje krivično delo teretiti.

- Tek nakon saslušanja oštećene, znaćemo šta se desilo i odlučićemo o daljim koracima - rečeno je Alo! u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Prema navodima našeg izvora, još nije poznato da li će se Šiklić, inače bivši hrvatski košarkaš teretiti za nanošenje lakših telesnih povreda svoje devojke ili za ugrožavanje bezbednosti.

Komentari (4)

zora

20.02.2017 17:02

Izbaciti ga iz zemlje ako nema drzavljanstvo.Stop nasilnicim u svetu a tudji neka ostani u svojoj zemlji da mlate svoje drzavljanke.

AKO POVERUJETE MILICI SPREMNI STE ZA IZBORE

21.02.2017 13:42

Zelja mi je da sud utvrdi istinu,da se ne mesaju oni koji su u kombinacijama sa ovim ili onim i da se ni slucajno ne podje od premisa da je ona nasa a on Hrvat, Ne daj boze nikom da odfovara za nesto sto nije ucinio. Posle Dabovivckinog brata i uticcaja na sud koji oni imaju plasim se da ce coveka zadesiti neka nepravda. Juce je animirala sednu silu ,krila lice, a danas se pojavljuje sa jednom ogrebotinom koja po pravcu ne moze nastati od davljenaj sakama, Zasto juce nije poslala selfii ?

Doktor

21.02.2017 15:23

Ma u Crnu Goru,obadvoje pa neka se tamo :ganjaju;po gudurama......Dosadili su već,bre!

nn

21.02.2017 15:56

Zar nemate da pisete o necem drugom ,davite sa ovim, doticna je izgleda zeljna medijske paznje!