Nataša Aksentijević
Petar Marković
Nataša Aksentijević

Petar Marković

Nataša Aksentijević, Foto: Petar Marković

Nataša otkriva da nije poput ostalih žena koje bacaju pare na kreme i krpice, jer njoj je hrana na prvom mestu.

Ceca Ražnatović

Vesna Lalić

Ceca Ražnatović, Foto: Vesna Lalić

 

ZNAM SVE CECINE PESME

Nakon što je folk diva Ceca Ražnatović tražila da je upoznaju sa Natašom, voditeljka kaže da ju je to prijatno iznenadilo.

- Meni je to mnogo drago, jer ipak je ona naša najveća zvezda. Slušali mi tu muziku ili ne, ona je zvezda. Na njene koncerte dođe više od sto hiljada ljudi, znači, mi dođemo tu, skinemo kapu i poklonimo se. Stvarno mi je bilo puno srce, potpuno sam se zbunila. Svi zovu Cecu, a ona zove mene. Najviše volim njenu pesmu „Doktor”, a, inače, znam sve njene pesme - kaže Nataša.

 

Međutim, Nataša priznaje da je ceo život čekala ulogu Julije, ali da je zdravorazumskim razmišljanjem shvatila da je nikada neće dobiti.

- Pošto sam glumica, celog života sam zamišljala da mi dodele ulogu Julije, ali pošto celog života imam sto kilograma, tu želju sam odmah eliminisala - kroz smeh kaže Nataša.

- Ni u ludilu mi ne bi palo na pamet da idem na liposukciju. Šta bi se desilo da sam vrhunska riba, to bi bio haos. I ovako me narod obožava i saleće me na ulici. Volela bih da nekada mogu da izađem na ulicu sa čupavom kosom i sa krmeljima, ali odmah bi rekli: “Vidi ovu radi na televiziji, a ide kao kreten”.Mada, ponekad idem u pidžami u prodavnicu - priznaje voditeljka. 

 - Spadam u one žene koje ne vole da bacaju novac na skupe kreme i garderobu, meni zadovoljstvo predstavlja da kupim skupu pršutu i sireve, jer sve što zaradim, to pojedem. Moja najbolja terapija se ne zasniva na sedativima, već su to svinjska rebra, vruć hleb i kiseo kupus. Što više puta to bolje, a ja tu terapiju uzimam četiri do pet puta dnevno - na sebi svojstven način priča Aksentijevićeva i dodaje.

- Cuvena rečenica mog supruga glasi: „Otimao sam se da ne budem sa Natašom, onda je počela da kuva i pao sam na to." On vodi glavnu reč u kući, jer ja volim taj balkanikus. Nisam od onih žena koje uzimaju pare od muževa, ja uzimam kartice. Mada, zabranio mi je da mu diram kartice, jer sam doterala cara do duvara. U minusu sam nekoliko hiljada evra - priznaje Nataša, kao i to da su joj nekoliko puta isključili mobilni telefon jer nije imala para da plati račune.

Nataša kaže da su joj pohvale doktorke Nade Macure prijale.

- Kaže Nada: „Nato, gledam te i ti to dobro radiš. Isto kao kada sam ja bila u Kruševcu, sve sam išla po selima kao ti.“ Jedino što ona pregleda, verovatno isto stavlja rukavice kao ja. Možda je samo Nada nosila beli mantil, jer ona voli slojevito da se oblači - kazala je voditeljka.

Komentari (2)

VERA

17.01.2017 22:51

celu Srbiju??? Mene ne a i vecinu ljudi koje poznajem! Emisija je dno dna!

režiser

18.01.2017 05:31

tebi treba liposukcija mozga, draga nataša!