brusilica
Non Stop Shop
brusilica

Non Stop Shop

brusilica, Foto: Non Stop Shop

I dok se u početku mislilo da je Lončar stradao od eksplozije plina, istraga je pokazala potpuno drugačije činjenice.

Naime, policija je utvrdila da je sportista zapravo poginuo kada je aktivirao eksploziv koji skriven u kućištu električne brusilice, prenosi "Jutarnji list". Daljom istragom koja je trajala deset meseci, utvrđeno je da je eksploziv u brusilicu stavio njegov brat Žarko, ali ne kako bi ubio Lončara, već kako bi sprečio lopove da provaljuju u vikendicu i kradu mu alat.

Prema saopštenju policije, Darko Lončar je otišao u vikendicu, bez znanja brata, i uzeo obe brusilice, ne znajući za bratovo postavljanje eksploziva u jednu od njih. Kada je sutradan krenuo da isprobava alat u svojoj garaži u Ulici Tina Ujevića brusilica je eksplodirala i na licu ga mesta usmrtila.

Policija je uhapsila Žarka Lončara, koji je priznao delo.

Komentari (3)

Ana

17.09.2016 11:46

Auuu ludaka, da li je moguće?!

Toma

17.09.2016 13:38

@Ana - Moguce je.Pre nekoliko godina u Nisu je covek stavio kljuse za vukove u auto zato sto su mu krali vise puta.Lopov ostao bez noge a on bez slobode.

Sveta

17.09.2016 19:49

Sela su nam ostala bez stanovništva zbog lopova. Ostanu sami ljudi kod kuće a dođu lopovi i pokupe im inventar, penzije, meso, zimnicu, rakiju, vino, brašno.... Sve pokupe što mogu odneti. Odu u šumu iseku drveće i kao svoje prodaju na pijacu ili drugim građanima... Šta radi policija? Pa ona sedi po gradovima u kancelarijama i čuva stranačke lokalne vođe i njihove kancelarije.....džipove, parkinge.... Kada sinovi, unuci i kćeri odu na selo mogu samo naći gladne dede i babe, bvez lekova i imovine