Morana Mamić
Printscreen
Morana Mamić

Printscreen

Morana Mamić, Foto: Printscreen

Naime, ona je jednom prilikom odlučila da objasni zašto njene zemljakinje više vole Srbi, i to na vrlo zanimljiv način.

Morana je rekla da je "odljev ženskih spolnih organa" vrlo jednostavan.

Njen status prenosimo u celini:

"Danas cu se osvrnut na fenomen #SrpskoBoljeNegoNase. U zadnjih par godina osim kaj nam se događa sve veći "odljev mozgova" u inozemstvo, pogada nas jos jedan fenomen #OdljevZenskihSpolnihOrgana u Srbiju! Otišla tako i ja malo vidjet kaj to fali našim frajerima, a Srbi to imaju. Kao prvo, ljudi su savršeni domaćini. Al' vratimo se mi na frajere. I meni su seksi ti Srbi. Visoki, markantni, jos kad progovore! Budući da sam zauzeta nisam isprobala kakve dodatne kvalitete posjeduju, al' iz iskustva znam da muškom spolnom organu deklaracija o porijeklu ništa ne znači, pogotovo ak' mu donja glava upravlja ovom kaj nosi na istreniranim i istetoviranim ramenima. Ja mislim kak je fenomen #OdljevZenskihSpolnihOrgana zapravo vrlo jednostavan.

Ona je dodala i da su Srbi dobri domaćini, kako kaže nigde se nije tako dobro najela i opustila kao u Srbiji.

 

Naše ženske dodu se provest i opustit, pa onda ponesene, što alkoholom, što dobrom vibrom, site od plata leskovačkog voza, padnu na prvog frajera koji im uleti sa seksi srpskom spikom.To vam je isto k'o kad frajer ima ljubavnicu. Doma ima ženu koja drži sva četiri ugla kuće, brine se o djeci, ne da joj se oprat kosa, ne stigne si depilirat potkoljenice i zaspe kraj njega tak umorna da joj slina curi po jastuku, dok ga s druge strane u nekom stanu čeka namirisana, uvijek sređena i na sve spremna mačka, koja izgleda k'o ove iz pornića visoke AAA produkcije. Al' kad podvučeš crtu i ova iz pornića, ak' mu postane žena, imala bi dlakave noge, zmazanu kosu i slinila bi po jastuku!

Ali ako je on i takvu zavoli i to mu ne smeta, 'ko smo mi da mu sudimo. Zato uopće ne kužim ove muske krkane kojima svaka naša ženska kaj ima Srbina za frajera odmah postane "srpska kurva"?! Pa brate, im'o si šansu i ti !!! Em ti je blizu,em ti govori kaj, em ne moraš vozit 400 km da je poševiš, a ipak joj to napravi neki Beograđanin!!! Pa ti onda mora da si levat žešći!!! Moj frajer nije Srbin, Hercegovac je. Ja ipak vise volim slušat' ono, đes bona, nego bre...Kažu da je griješiti ljudski, al' je zato osjećaj božanski, i zato 'ko smo mi da sudimo tom' božanskom fellingu! Pustimo mi lepo te ženske da same vide kak' s vremenom postaje sve manja razlika izmedu "kaj žene" i "bre ljubavnice"!

 

Komentari (3)

Jelena

07.08.2017 22:49

Svaka čast na iskrenosti i inteligenciji!!! Pozdrav iz Beograda

Ja

08.08.2017 09:17

Al nas komsinica nahvali, sad kad krenu samohvalisanja izrazena u cm. hahaha...lep, razbibriga tekstic..

Pera Detlic

08.08.2017 11:40

Kad im momci poput Marka Perkovica Tompsona mrcu ovce normalno je da hrvatice dolaze u Srbiju da se sexsaju sa srbima. hahahaha