Gabrijela Pejčev
Oliver Bunić

 

Gabrijela Pejčev

Oliver Bunić

Gabrijela Pejčev, Foto: Oliver Bunić

Proslava je na kratko prekinuta, ali na sreću sve se dobro završilo, što nam je potvrdila i sama pevačica.

- Ljudi koji su me angažovali su Srbi. Nekoliko Hrvata je upalo i prekinulo svirku, ali brzo se sve smirilo. Oni su među sobom imali problem, incident nema veze s nama - kaže Gabrijela za "Alo!" i dodaje:

- Prestravili smo se! Plašili smo se da se nešto ne desi. Uvek se uplašim kad je neka frka na nastupu jer smo u drugoj državi i ne znamo kako stvari funkcionišu.

Komentari (5)

jeca

02.08.2016 14:45

Ma što se plašiš samo se ogrneš zastavom ljiepe njihove i rešila si problem.

MladenBg

03.08.2016 08:37

@jeca - Ha, ha, ha,..bas sam to hteo da napisem......Jad i cemer od navodnih pevacica...

MODESTI BLEJZ

02.08.2016 16:21

- SAMO TRAŽE ĐAVOLA . DOK JE NEKO PROPISNO NE NAUČI PAMETI NEĆE ONA NIŠTA SHVATITI. ONA PEVA U HRVATSKOJ. JOJ SRBIJO NAŠTA SI SPALA .JJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ. ONA PEVA ,PA ONA NEZNA NI GDE SE NALAZI. NORMALNO PO ZAKONU O ŠTAMPI OVAJ KOMENTAR SE NE OBJAVLJUJE.

mikica

02.08.2016 22:05

@MODESTI BLEJZ - Idiote,prvo nauci gramatiku,pa tek onda pisi komentare!

mica

02.08.2016 21:27

ona je bre otpevala dve pesme nastup je prekinut..pevala u srpskom selu gde su samo starci nego dosli mladji da obidju roditelje pa ka neki skup organizovali ..a 500 hrvata doslo da spreci to okupljanje 500 hrvat a srba bilo mozda 200 bila mi rodjaka bas smo se cule danas a to sinoc bilo ..kazem gde vam pevaljka ona odma pobegla kolima pa na auto /put..nije nikom bilo svejedno bila i policija kao obezbedjenje nema sta hrvat palili baklje i prekinuto sve.. to je izmedju Benkovca i Sibenika ..