UBICA IMA DOSIJE DOSTOJAN HOROR FILMA, BEŽAO SA PSIHIJATRIJE! Dražen je ubio i spalio telo škaljarca Vidaka
Foto: Alo/Foto: Instagram/printscreen

Vojvodić je policiji poznat odranije. Hapšen je zbog razbojništva, nekoliko puta je bio ranjen.

Vojvodić je u žižu javnosti dospeo i kada je pobegao je iz psihijatrijske bolnice u Kotoru u junu 2012 godine. Služio je četvorogodišnju kaznu zbog teškog razbojništva. Dvadesetak dana nakon bekstva vraćen je iza rešetaka.

Vojvodić je 17. decembra 2022. godine pretučen i ranjen ostavljen pored puta od Cetinja ka Lovćenu u mestu Bjeloši. Službenici cetinjske policije su u mestu Bjeloši su tokom kontrole vozila kojim je upravljao Vojvodić uočili da je povređen i tada je hitno prebačen u Klinički centar. Vojvodić je pretučen iste te godine u junu.

Teško je ranjen 10. januara 2020. godine, a na njega je tada pucao devetnaestogodišnji mladić S. M. Za napadačem se danima tragalo, uhapšen je tek krajem februara, a Vojvodić je zadobio prelom potkolenice sa prostrelnom ranom.

Vukašin pravosnažno osuđen na godinu i dva meseca - Alo.rs

Zapaljen mu automobil

Vozilo "audi" Podgoričanina Dražena Vojvodića uništeno je u požaru sredinom decembra 2020. godine na Cetinju. Kako su tada pisali mediji, on je nekoliko sati pre nego što mu je auto zapaljen, dovezao taj automobil i parkirao ga nadomak jednog gradilišta. Vozilo je tada zapaljeno i potpuno uništeno.

Zbog podmetanja požara, uhapšeni su M. R. i M. D. Kod M. R. je prilikom pretresa stana i drugih prostorija tada pronađeno oko 830 grama marihuane, pištolj sa rezervnim okvirom, 16 metaka, pet električnih kapisli i sporogoreći štapin. Policija je tada u saopštenju navela da je Vojvodić bezbednosno interesantna osoba.

Hapšenje Vojvodića zbog sumnje da je ubio Vujovića usledilo je nakon višednevne istrage, tokom koje je saslušano nekoliko osoba, a neki od njih su bili upućeni i na poligrafsko ispitivanje. Vojvodić se na saslušanju branio ćutanjem. Tužiteljka će, kako se pretpostavlja, doneti rešenje o zadržavanju Vojvodića do 72 sata.

Opljačkao poslovicu Pošte i pretučen U julu 2021. godine, policija je uhapsila Vojvodić zbog sumnje da je opljačkao poslovnicu Pošte. On je, prema pisanju medija, iz ekspoziture odneo 1.214 evra. Policajac koji ga je primetio trčao je za njim, nakon čega je Vojvodić uhapšen. Međutim, poslednji napad dogodio se u junu 2022. godine, kada je D. V. pretučen zbog čega je uhapšen Podgoričanin A. Ć. V.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading