DRAMA U SPECIJALNOM TUŽILAŠTVU Šarićevom advokatu pozlilo tokom saslušanja, prebačen u bolnicu
Foto: Marko Metlaš/Alo

Lazareviću se stavlja na teret da je sa Šarićem dogovarao postavljanje eksplozivne naprave na vozilo Gorana Nikolaševića

Advokatu Dejanu Lazareviću je pozlilo tokom saslušanja u Tužilastvu za organizovani kriminal i on je, kako se saznaje, prebačen u bolnicu.

Lazareviću se stavlja na teret da je kao branilac Darka Šarića neposredno ili preko kriptovanih telefona sa instaliranom aplikacijom Skaj, sa Šarićem dogovarao postavljanje eksplozivne naprave na vozilo Gorana Nikolaševića, najbolje vreme za izvršenje ove kriminalne aktivnosti.

– Sumnjiči se i da je organizovao da Goran Nikolašević preko sredstava javnog informisanja za ovo krivično delo optuži Nebojšu Joksovića, a sve sa ciljem da se protiv Nebojše Joksovića pokrene krivični postupak i da se na taj način diskredituje kao svedok saradnik. Osumnjičeni Lazarević se po nalogu osumnjičenog Šarića, sastajao sa policijskim službenikom osumnjičenim Duškom Mirkovićem, kako bi dobijao poverljive podatke o otvorenim operativnim obradama protiv pripadnika ove organizovane kriminalne grupe i podatke o postupanju policijskih službenika povodom krivičnih prijava podnetih protiv Nebojše Joksovića, što je prenosio osumnjiečnom Šariću, a za dobijene informacije i podatke je osumnjičenom Mirkoviću davao novčane poklone – navodi se saopštenju Tužilaštva za organizovni kriminal.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv Darka Šarića i još 11 osumnjičenih za teška krivična dela.

Sumnja se da je Šarić organizovao i naložio izvršenje krivičnog dela teško ubistvo Milana Milovca u južnoj Americi, saopštilo je, između ostalog, Tužilaštvo.

Šarić je kao i još tridesetak osoba uhapšen juče. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
dejan

16.04.2022 04:56

Sigurno je cist i on pa mu pozlilo pa ga prebacili u bolnicu na negu ..hhhhh

Aleksa

16.04.2022 06:52

Pa sta ako mu je pozlilo , mnogi su Zbog njega pobijeni i izgubili zivot ! Al kad je vlastita guza u pitanju onda je to strasno ! STOKA !!!