ŠEJLA TURKOVIĆ OTKRILA NAJVEĆU TAJNU BALKANSKOG PODZEMLJA Naser Keljmendi pušten na zahtev Amerikanaca, tužilac ima kompromitujuće fotografije Mila Đukanovića (VIDEO)
Foto: Printscreen Happy TV

Šejla Turković je Mariću rekla da se svojevremeno sastala sa američkim tužiocem.

- Ja želim da se zna ko je ubio Ramiza Delalića, zašto je moj muž u zatvoru, želim da se zna šta su radili Naser Keljmendi i Fahrudin Radončić i ja sam verovala tadašnjoj američko administraciji da i oni to isto žele. U početku su to želeli, a onda je došlo do nekih preokreta i čula sam da je Naser Keljmendi izašao posle 4 godine zahvaljujući tome što je za američku DEA dao informacije o jednom strašnom kartelu iz Nepala koji ozbiljno ugrožava Ameriku - tvrdi Šejla Turković.

Šejla tvrdi da jedan tužilas bio u posedu fotografija nje, Nasera Keljmendija, Fahrudina Radončića i Mila Đukanovića.

Takođe, ističe da se Fahrudin Radončić plaši Keljmendija.

 

 

Tvrdi da kada je upoznala svog supruga Zijada Turkovića da je dobro znala da "nije cvećka" i da su mnogi pevači dolazili kod njega da pevaju. Kaže da je Zijad Turković osvojio jer je bio "običan, duhovit, iskren i spontan". 

- U tom momentu je bio slobodan čovek, bez krivične prijave. Zahvalio mi se jer sam korektno pisala o njemu. Krila sam od Radončića i Keljmendija da se zabavljam sa Zijadom jer su njih dvojica po svaku cenu hteli da ga se reše - rekla je Šejla Turković.

Kaže i da je državni tužilac BiH Oleg Čavka otkrio Radončiću da se ona zabavlja sa Turkovićem.

Šejla je optužila da su Fahrudin Radončić i Naser Keljmendi tražili od Zijada Turkovića da ubije Ramiza Delalića Ćelu, ali da je on to odbio.

Na kraju intervjua, Šejla Turković je rekla Milomiru Mariću da je veoma hrabar što je dopustio da ispriča sve što je želela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading