Požar u Čačku
Foto: Alo/RINA

Vatrogasci su odmah reagovali i stigli su na lice mesta sa nekoliko specijalnih vozila kako bi ugasili požar i sprečili dalje širenje vatre.

Kako nezvanično saznajemo, vatrogasci su odmah reagovali na poziv za pomoć i stigli su spremni da se suoče sa vatrenom stihijom, piše Republika.

Njihova brza reakcija i angažovanje više vatrogasnih ekipa moglo bi da bude ključno u sprečavanju daljeg širenja požara i zaštiti okolnog prostora.

Specijalna vozila u akciji gašenja

Pored vatrogasnih ekipa, na terenu su se našla i specijalna vozila koja su opremljena za gašenje požara većih razmera. Ova vozila će omogućiti efikasnije dejstvo na požar i pomoći će da se situacija stavi pod kontrolu.

Hitna intervencija kako bi se sprečile eventualne posledice

Hitna intervencija vatrogasaca i njihova koordinacija sa ostalim službama od izuzetne je važnosti kako bi se sprečile eventualne posledice ovog požara.

Važno je da se požar što pre stavi pod kontrolu kako bi se minimalizovala šteta i osigurala bezbednost okolnog prostora.

Očekuje se da će nadležne službe izaći sa detaljnijim informacijama o uzrocima požara i eventualnim posledicama.

U međuvremenu, važno je istaći brzu reakciju vatrogasaca i njihovu posvećenost u gašenju požara na ekonomiji nekadašnjeg Instituta za strna žita u Kragujevcu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading