hitna pomoć
Foto: Alo/RINA

Žena (65) nastradala je, dok su njen suprug, sin i unuče zadobili povrede nakon što je u automobil u kojem su se nalazili kod Malog Požarevca udario autobus.

Prema informacijama koje posedujemo, nije poznato ko je bio za volanom automobila koji je udaren, a kako nezvanično saznajemo, vozilo je bilo zaustavljeno na putu.

- Vozilo je bilo zaustavljeno, ali nije imalo trougao kojim bi se to ukazalo vozačima koji nailaze. Za sada nije poznato da li su imali uključen žmigavac - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Vozilo potpuno smrskano

Vozač autobusa koji je išao u istom smeru, naleteo je na automobil, a od siline udarca zadnji deo vozila je potpuno smrskan.

- Još uvek se ne zna ko je bio za volanom automobila. Žena koja je bila u vozilu nastradala je na licu mesta. Njen suprug, sin i unuče su prevezeni u bolnicu - kaže izvor "Blica".

Vozač autobusa je alkotestiran i kako saznajemo, nije pronađeno prisustvo alkohola u njegovom organizmu.

Nesreće se nižu jedna za drugom

Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu naložilo je istragu koja će utvrditi sve detalje ove teške saobraćajne nesreće.

Ova nesreća je samo jedna u nizu onih koje su se dogodile od jutros na srpskim putevima. Saobraćajne nesreće se danas samo nižu, a vozila su završavala na krovu, udarala u bandere, više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading