sudar
Foto: Printscreen/Foto: RINA

- Udes se dogodio u blizini mesta Polumir, a iz pravca Kraljeva formirala se kolona dugačka čak 7 kilometara. Vozači su bili suočeni sa izuzetno teškom situacijom na putu, dok se slična situacija odvijala i iz pravca Raške prema Ušću - kažu očevici za agenciju RINA.

Policija je odmah reagovala na poziv i stigla na lice mesta kako bi obezbedila situaciju. Tokom narednog sata, saobraćaj je bio potpuno obustavljen, izazivajući značajne probleme vozačima koji su pokušavali da prođu kroz ovu prometnu maglu.

- Srećom, nisu prijavljene žrtve u ovom udesu, ali materijalna šteta na vozilima je značajna. Policija je brzo reagovala, uspostavljajući ograničen saobraćaj sa jednom trakom uz međusobno propuštanje vozila - dodaju očevici.

Saobraćaj se trenutno normalizuje, ali vozačima se preporučuje oprez i strpljenje dok se ne očiste potpuno formirane kolone. Pripadnici saobraćajne policije i dalje su prisutni kako bi obezbedili red i sigurnost na ovom delu puta.

Očekuje se da će se situacija potpuno normalizovati u narednim satima, ali vozačima se savetuje da prate obaveštenja policije i lokalnih vlasti kako bi izbegli eventualne dodatne gužve ili preusmeravanja saobraćaja, prenosi RINA.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading