TRAGEDIJA B. K. (17) nastradao u Uljmi kod Vršca kada je kolima sleteo s puta i udario u drvo
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

B. K. (17) iz Uljme nastradao je u nesreći koja se dogodila u ovom mestu nadomak Vršca kada se „golfom“ zakucao u drvo. Stradali maloletnik vraćao se s prijateljima sa proslave koja je bila u Izbištu, kada su u krivini izleteli sa puta.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko ponoći u Ulici JNA. Tom prilikom teško je povređena njegova saputnica i njegova vršnjakinja, dok je lakše povrede zadobio mladić koji je sedeo na mestu suvozača.

Automobil u kojem su se nalazili izleteo je u krivini i zakucao se u orahovo drvo pored puta.

- Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo. Automobil je poslat na vanredni tehnički pregled, a po nalogu tužilaštva naložena je i obdukcija i toksikologija nastradalog - rekao je izvor.

TRAGEDIJA B. K. (17) nastradao u Uljmi kod Vršca kada je kolima sleteo s puta i udario u drvo

Društvene mreže

 

 

Iz Tužilaštva u Pančevu saopšteno je i da nastradali mladić nije imao vozačku dozvolu. Sumnja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine.

- Postupak neće biti pokrenut jer je vozač poginuo. Dvoje putnika u vozilu su zadobili teške telesne povrede - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

U smrt ga odveo omiljeni golf 1

B. K. je išao u Poljoprivrednu školu, a nakon škole pomagao je roditeljima na imanju.

- Njegovi roditelji bave se poljoprivredom, a paralelno i rade. Stalno im je pomagao u seoskim poslovima. Bio je veoma vredan, spreman da svima pomogne. B.K. je imao jednu veliku ljubav, a to su automobili. Svog „golfa keca“ je mazio i pazio, ali ga je on odveo u smrt - rekao je jedan od njegovih poznanika.

TRAGEDIJA B. K. (17) nastradao u Uljmi kod Vršca kada je kolima sleteo s puta i udario u drvo

Društvene mreže

 

Stanovnici Uljme od tuge i šoka ne mogu da dođu do reči.

- Čuo sam da su pre tragedije bili na proslavi rođenja deteta u Izbištu. Ko zna šta je pošlo po zlu. Priča se da je verovatno malo brže vozio. Takođe se spominje i vlažan kolovoz, da mu je auto proklizao. Na mestu tragedije postoje tragovi kretanja automobila, ali nisam siguran da ima i tragova kočenja - ispričao je jedan od meštana koji živi nedaleko od mesta nesreće.

Drugi komšija je naveo da zbog tragedije u kojoj je B.K. nastradao cela Uljma tuguje.

- U pitanju je mlad dečko. Svi o njemu imaju samo reči hvale. Bio je ljubazan, prijatan, lepo vaspitan. Svakome je izlazio u susret i znam da je bio jako odgovoran, zato me i čudi da mu se ovako nešto dogodi. Čudi me pogotovo što je taj put dobro poznavao. Priča se da je imao probnu vozačku dozvolu, možda je u tome odgovor, jednostavno neiskustvo. Njegovi su se spremali da mu u avgustu proslave punoletstvo. Sad ne smem ni da pomislim kako im je. Roditelji B.K. sem njega imaju i malo stariju ćerku - rekao je poznanik porodice.   

Povređena tinejdžerka koja je, kako se sumnja, sedela na zadnjem sedištu, nakon prve ukazane pomoći prevezena je u beogradski Urgentni centar.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading